..Kalimera. Egine kati kai den doulevei to "Mark Forums Read".?Den svinei tipota.
..Kalimera. Egine kati kai den doulevei to "Mark Forums Read".?Den svinei tipota.
Καλησπέρα. Δουλεύει, μόλις το δοκίμασα.
..Den ksero giati den doulevei se mena,molis tora dokimasa kai vgazei afto(anglika) Your submission could not be processed because a security token was invalid.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Σε δυο ακοκωδ. HD ( EDITION + YU MA TU )ασχοληθηκα με την συχνοτητα 11637 Η 30000 ( Βesiktas TV η αλλιως BJK TV ). Στον ενα (YU MA TU) το βρισκω και με καλο σημα και μαζι αρκετα καναλια. Στον αλλο δεν μου δινει καθολου σημα.
Τι μπορει να συμβαινει ?
στον EDITION απο οτι καταλαβα δεν σου δεινει σημα!!!!! εγω το δοκιμασα με δυο EDITION μινιπλους και ουντερλινε και οι δυο μου βγαλαν και σημα και εικονα το καναλι που λες με παντα την δοκιμαστικη κεραια που εχω στημενη με single monoblock 9 me 3 kai paraketra pianw 7.... το τι μπορει να φταιει!!!! ισως η λιστα σου τα settings... κρατα ενα backup etsi opws eisai και μετα σβησε την λιστα καναλιων που εχεις και βαλτο παλι να κανει ανιχνευση ισως σου την βγαλει... τα EDITION σχετικα εχουν καπου καπου ενα μικρο θεματακι με τις λιστες καναλιων λεω εγω τωρα!!!! μπορει να ειμαι και λα=θος ,κατι αλλο δεν μου ερχεται
Φίλε σ'ευχαριστώ.Τά δοκίμασα ολα αυτα ........διαγραφή , ξανα-ανίχνευση κλπ κλπ αλλά τίποτα .
Και το παραξενο ειναι πώς δεν βλεπει μονο αυτη τη ΤΡ. Τά αλλα ολα ΟΚ .![]()
Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο δέκτη μήπως και στρώσει.