Според мен веселието ще стане когато ви поискат пари, защото по цяла Европа е така. Имаш ли телевизор без знач дали гледаш ефирна се плаща. Само пенсионерите, безработните и инвалидите са освободени. Сега правят зарибявка в Бг уж безплатно уж това уж онова, но уловката най-много след година ще е на яве. В Полша е 10 евро на месец в Ирландия 13.33 евро в Бг ще е около 10 лв според мен и това е без значение дали използваш Вива мива или Була. Имаш ли тв, което използваш значи трябва плащаш. В Ирландия ако те изловят, че не плащаш следва 1000 евро глоба ако не я платиш и нея отиваш в затвора за около месец.
Българските държавници са царе на безумните такси и си мисля, че в Бг няма как да прескочат да не оберат народа, а те обичат най-много да се оправдават че го има навсякъде в Европа.

Reply With Quote

или да кодират всички програми и който иска да гледа да си плаща, като въобще не се съмнявам, че точно това ще направят, защото за целта, ще трябват нови приемници в които да можеш да поставиш карта или CI модул, следователно някои хора пак ще се нагушат с комисионни.