Аз дропя кеша от CSP през юзерския акаунт: cacheex_drop_csp =1 . Така, натоварването на CPU-то пада значително, респективно и hits % малко намаляваше, но сега с последната кръпка си е много добре
Аз дропя кеша от CSP през юзерския акаунт: cacheex_drop_csp =1 . Така, натоварването на CPU-то пада значително, респективно и hits % малко намаляваше, но сега с последната кръпка си е много добре
Наистина изглежда супер, даже започнах вече да ти завиждам при мен е плачевно :) (с другият кеш компенсирам естествено).
Uptime: 00d 01:23:09
* Total Replies = 485786
* Total Hits = 2295
Според мен трябва да изчакаш, няма как за 1 час и то през ноща да си направиш точна преценка.
И аз съм го пуснал новия пач от сутринта, досега почти не закача от кеш3, но това нищо не значи, защото сме през деня и заявките са по-малко, ще си проличи вечерно време, когато всеки се е върнал от работа и пусне по нещо да гледа.
Жоре, виж дали ти стига процесор. Ти имаш много добър кеш, няма причина да не закача от него. Ако не ти стига процесор, тогава няма и хитове. Само за пример: при мен са два отделни оскам-а на една машина, единия е само за кеш, другия е смесен. Винаги пачвам само смесения, защото ако пачна и двата, обема на кеша нараства 2-3 пъти, CPU-то почва да издиша и въпреки , че статистиката на кеша изглежда впечатляващо, няма hits. Пача дърпа с около 20% повече ресурс от процесора спрямо официалния оскам. Причината е, че проверява и сравнява ECM по цялата верига, затова използва кеша пълноценно и няма фрийзове.
Нямам идея защо неми дава да кача снимка да ви покажа с r8821 без никакви пачове със "drop csp cache=1" за 6h какъв е резултата 63 % от кеш такова нещо несъм виждал от доста време при мен.
galiano, стриймборда нещо не ми зацепва.
Би ли качил последния пач някъде?
Мерси предварително.
п.с. Ще ти звънна тези дни,както говорихме по-рано.
Здрасти Саше,
Сложил съм в архива двата пача, единия е за уеба в юзерската страница, другия е фикса за кеша и lb
Слагайте рев. 8884,има голямо подобрение:
- намален товар на процесора
-по голям хит