Мак адрес по никакъв възможен начин не може да има защото няма лан карта а пък да емулират такава не си струва. Варианта е по сериен номер на при който се заключва с 1вата карта вкарана в него. Не ти трябва заключването на картата към оскама, това е излишна гимнастика. Просто трябва да се хване деобфускацията, и/или в краен случай ще трябва да се разбере сесията след инита. И тези които продават готовите се риидъри с чипът искат картата най-вероятно за тестове или колекция на СН на картата + заключване към чипа. Цените просто не си струват даже и коментара..
Браво и от мен към @tedy58 и @beleata за разследването на картата!
-----------------------
И пак тогава нали се сещаш че всички ние с не-оператоско оборудване щяхме да сме с пръс в г-з, най-малкото което щяха да направят е блокират всеки номера без техните си, но тогава ЕС би могъл да ги погне с претекст за един вид цензура. Не мисля че сателита разбира от къде, кой и какво му слуша сигнала, той само го предава. А това дето викаш мак на карта не ми се вярва ако го помнеш штракни една заявка за инфо към OUI да видим на кой е. Другия вариант който по иде да е реален, да си хванал мак адреса на модема.

Reply With Quote