Днес пробвах и гледам Hobi+HD и Film+HD на карта в1
някои др може ли да потвърди :?
Днес пробвах и гледам Hobi+HD и Film+HD на карта в1
някои др може ли да потвърди :?
Когато ги видиш че работят се прави това описано е в темата
Пуснали са ги временно.
Няма нужда да пускаш един и същ пост в две теми в тази е достатъчно.
Няма ентайтълменти за тях в момента. Каналите вървят с ключовете от стандартен, премиум или икономичен пакет (не мога да кажа с точност, най-вероятно без последния.). ХБО сд версията не върви, но иначе ХБО ХД, ХБО комеди и 2-та посочени ХД канала вървят. Така беше пак преди няколко седмици. Не тази недела, а предната обаче имаше +-ове (ентайтълменти) за посочените по-горе канали на в.1 картите. Който е обновил тогава, картата му е с дата 29-ти октомври и е с валидност до 29-ти ноември. Много е вероятно обаче след няколко дена да спре да работи и да е нужен или уникален (82-тип) или глобален (85-тип) пакет!
Здревейте колеги, дали тази тема подхожда - ще кажете Вие: от няколко дни са пуснали Диема спорт и Trace Sports Star. Тези канали на мястото на Хоби ХД и Филм Плюс - Спорт Плюс ли са в пакет, защото на ZHD-то не ми се отварят а Хоби ХД гледам че е вече в премиума. Аз принципно не се вълнувам от спорт, но ми е интересна техническата част. Така, че дали втория + или - в пакетите (oscam.tiers - предпоследния ред 5581:0040) е за тях?
Колега ситуацията е динамична към момента.. Към 10-ти доплащах за приемник и пакета Диема Екстра и каките ми казаха, че Диемата е отделно плащане от ХД пакета.На въпроса ми, защо могат да ми вземат пари за ХД пакет при положение, че реално няма канали в него, просто се позасмяха и вдигнаха рамене..
Би трябвало към 25-ти да има някакав логичен отговор на твоя въпрос..
Филм+ ХД е в ХД пакета.
Аз тия програми ги виждам всичките като FREE безплатни и не ми тръгва нито една , разгледах flysat и още един сайт и там пише че са с някаква кодировка bulcrypt director за първи път то виждам това. На някого вървят ли му тия програми ? Гледам на PC с ubuntu и XBMC, VDR, Oscam.
да вървят си каналите и се гледат нормално. Или поне вървяха. Не гледам спорт и не ме интересуват, нито арените гледам нито тези
Пресканирах същата работа ето виж от скан файла ти вадя Диема спорт да видиш нормално ли е това:
Diema Sport;BULSATCOM:12606:hC78M2O35S0:S0.0W: 30000:844:845=bul:0:0:42:1:2:0
също ето и един нормален канал :
bTV;BULSATCOM:12524:HC78M2S0:S39.0E:3000 0:80=2:81=bul@4:0:4AEE:1007:1:1:0
EDIT: сега забелязвам и аз това S0.0W a ne e S39.0E ...
EDIT2: сега пак сканирах и нещо май scan-s2 не сканира нормално тука бтв сканирано преди време и после ново сканиране:
bTV;BULSATCOM:12524:HC78M2S0:S39.0E:3000 0:80=2:81=bul@4:0:4AEE:1007:1:1:0
bTV;BULSATCOM:12524:hC78M2O35S0:S39.0E:3 0000:80:81=bul:0:0:1007:1:1:0