Провери паралелно с tvheadend там формата на сканираните програми е много по добре направен. Тоест няма да те подлъжат. Между другото с коя версия на vdr си, защото може да се касае и до неправилен setup.conf
Провери паралелно с tvheadend там формата на сканираните програми е много по добре направен. Тоест няма да те подлъжат. Между другото с коя версия на vdr си, защото може да се касае и до неправилен setup.conf
с VDR 2.2 бях последно но вече мисля да изхвърля VDR , tvheadend са го оправили доста много добре е сега добре че ти ме напомни, аз го ползвах но преди доста време и имаше проблеми с оскам. но сега всичко 6. Само ми трябва един старт скрипт че в момента съм си направил един сам колкото да го пускам но не става за rc.d
Извън темата тук потърси в oscam раздела там сме описали как се използва daemontools това ти трябва. По добро, надежно и лесно за използване от него няма да намериш.
здравейте, знае ли някой защо не работят Action Plus HD и Cinema Plus с карта V1 oscam?
в началото на смяната на HBO работеха
Единственото обяснение е ... По същата причина, по която не работи f+ hd .. Положителното в случая е, че когато плащам за септември ще спестя някой лев.
Да обновявам ли с тях списъка от първият пост?
Боби по-добре изчакай.. Мисля, че тепърва ще има някаква динамика.. Ясното в случая е, че винаги когато решат, могат да отрежат даден канал за в.1..
Колеги, знае ли някой в момента освен F+(Sport+)HD, кои други канали не вървят на в.1 карта..?
Всичко без посоченият от теб си върви. Поне при мен.
А булсатските филмови вървят ли ти