При мен в момента:
Film Plus - да
F Plus - да
Sport Plus HD - не
Hobbi TV - да
Hobbi TV HD - да
Hobbi Lov - да
При платена 14.80 лв.
При мен в момента:
Film Plus - да
F Plus - да
Sport Plus HD - не
Hobbi TV - да
Hobbi TV HD - да
Hobbi Lov - да
При платена 14.80 лв.
Action+ HD, Comedy+ и Cinema+ вървят ли на в.1 карта..? Тоест, има ли смисъл човек да ги плаща, ако картата не се гледа на операторския приемник?
На допълнителна вер.1 не вървят. Някой с основна такава да каже как е при него
Аз съм основна в.1 и посочените канали вървят да няма проблем, но с допълнителна в.1 не вървят.
Да.. Потвърждавам казаното от колегата..
Преди нова година активирах sport+hd...вървя до вчера.Картата е версия 1-основна (няма допълнителна към пакета).Възможно ли е по празниците да е била отключена и сега да е пак заключена и дали да плащам и занапред за тази програма?
От време на време, була, пускат аванта, но не разбирай, че канала не е бил кодиран, а че картата се е ъпнала със съответния пакет for free. Има тема "много +++++" във секцията, където можеш да следиш за "авантата". Иначе, не плащай, няма да мине номера.
Основна карта v1 , два допълнителни и един Fusion абонамент. Платен Sport+ HD. На Fusion а е ОК. На v1 не работи. От време на време си го пускат както си искат
Има нещо такова, пообъркаха се знанията за тази карта. Последно бях чул, че не активират и не вземат плащане за този канал на в1, щото по принцип няма как да се гледа със операторската СД делта
Колеги, аз да питам нещо, да не отварям нова тема. Двойките канали БТВ Синема и Виасат Хистори а също и БиТ и Виасат Нейчъ що са ги напраили така с еднакви СИД-ове, при превключване от единия на другия, кеша се чупи и не разкодира веднага, щото си мисли, че не съм сменил канала...