Прогноза за времето
septembr.PNG
Ще присъствам.
Може ли за друга дата?
Прогноза за времето
septembr.PNG
Дано времето да е така както на прогнозата,но активността на колегите от страната е нулева и не знам дали да не сменим мястото на сбирката?
И на мене не ми се пътува през полвин България, ако ще сме си само локалните.
Да си изберем някъде по на близо язовир?
Дайте предложения?
Нещо около Перник? Не съм рибар и не мога да предложа конкретно нещо, но това поне е близко.
Геро ги знае рибарските.Геро предлагай.
яз.Дяково ,утре отивам да го проверя ще съм там за риба .Казват че е много хубав язовир от към природа ,а на нас това ни трябва.Утре ще разуча нещата защото и аз не съм ходил на него и след това ще пиша.Ако на някой му се идва утре с мен да пише .Мисля утре в шест часа да тръгна с един приятел. Имам още четири места така че на който му се идва да казва.
и как мина огледа ?
Огледа мина супер,имаше от всичко(затъване ,пукане на гума,закачане на кукичка в устата на рибар, жилене от оса). Един уникален и незабравим излет който ще остави много приятен спомен.Мястото е много красиво водата кристално чиста .С една дума си заслужава да се види.
Така, днес със Яската минахме при Геро на оглед и понеже той е скромен човек, викам дай да увековеча "паркинга" му:
За срещата се разбрахме, да се видим при него около 10 сутринта на 14 Септ , като в последствие поемем към яз. Дяково.
Геро, понеже си главен организатор, ще продължиш ли с подробностите?