Pėrhsėndetje.
A ka mundėsi me na tregu se si mund tė hapen kanalet qėna dha erionberisha09( i kam provuar me Simple tv she VLC i fundit version po nuk janė hapur).Skjarimin ndoshta edhe nė PM.Faleminderit.
Pėrhsėndetje.
A ka mundėsi me na tregu se si mund tė hapen kanalet qėna dha erionberisha09( i kam provuar me Simple tv she VLC i fundit version po nuk janė hapur).Skjarimin ndoshta edhe nė PM.Faleminderit.
as mos prit te hapen...
satsat1
for you
https://docs.google.com/uc?export=do...XFQUl9TQ3NzN1k
Kompania Albtelekom dhe Eagle Mobile, me ndėrrimin e viteve pėr abonentėt e saj dhe qytetarėt shqiptarė sjell surpriza nė tregun e komunikimit dhe tė shėrbimeve.
Kėto surpriza pėrshijnė paketat e komunikimit mobile dhe telefonin fikse, si dhe nėpėrmjet internetit, duke futur pėr herė tė parė nė Shqipėri risinė e teknologjisė IpTV.
Zv.drejtori i Pėrgjithshėm i Grupit Albtelekom dhe Eagle Mobile, Murat Ēakmak njėkohėsisht dhe drejtori i grupit teknik,
shpjegon se qytetarėt shqiptarė qė nė ditėt e para tė vititi 2014 do tė pėrfitojnė njė sėrė shėrbimesh tė cilat do tė ofrohen me paketa tė favorshme ekonomike nė ēdo one stop shop,
tė Albetelecom dhe Eagel Mobile. E pėr tė arritur kėto risi teknologjike, njė punė e madhe ėshtė bėrė nė pjesėn teknike
ku sipas drejtorit teknik nė kėtė kohė Albtelekom ka rinovuar tė gjithė infrastrukturėn teknike.
Teknologjia Iptv sipas Murat Ēakmak do tė ndryshojė rrėnjėsisht marrėdhėnien e qytetarit me televizionin, ku si konsumatorė me anė tė kėsaj paketė ēdo abonent do tė krijojė marrėdhėnien interaktive.
Ndėrsa pėr paketat e komunikimit mobile Eagle dhe infrastruktura e grupit ka si objektiv pėr vitin 2014 mbulimin e 98 % tė territorit dhe me shėrbimin 3G.
Teknologjia IpTv, sipas zv/drjetorit tė Pėrgjithshėm tė Albtelecom dhe Eagle Mobile ėshtė nė fazėn pėrfundimtare tė testimit
ku deri mė tani gjithēka ka rezultuar e suksesshme dhe qyteti pilot ėshtė zgjedhur Pogradeci
Programat jan duke punuar per mrekulli i gjith paketa digitalb hd premium dhe tring XXXXXXXXXXXX ketu i keni te gjithA
pershendetje te gjithve nese mundet naj kush te me ndihmon per keto kanale shqip si mun ti shikoj
jo nuk eshte e vertet sepse as qe kam te baj me ket faqe une e as me qat sepse nuk jam njeri i chatit une te pershendes po nuk mujta me mshef linkun
Po kush don ket link le te me thot atere une ja dergoj ne pm