Pershendetje gjitheve. a mundet dikush te me ndihmoj se qfar programi duhet ta ket tv per me ba keta programe me i shiqi po mendoj pa reserver se une kam tv samsung tv po nuk po di si ta instaloj
Ka kanale te tjera qe te shikohen me PC? Nese ka te lutem dergto te tille si me siper.
Ju kisha lutur se te beni hulumtime neper forum dhe i gjeni te gjitha kanalet apo produktet qe i kerkoni sepse po bahet moneton qe nje postim ta postojm 100 her andaj te gjithve ju kisha lut qe te kerkoheni se te gjitha jan ne forum
Per te pare iptv me ane te PC nga eksperienca ime duhet te instalosh Ace stream player versionin mundesisht te fundit dhe te shkarkosh simple_tv_by_Maxwell versionin e fundit.Tani, duke hapur simple tv sheh qindra kanale ruse duke perfshire ato me torrent dhe po te krijosh file m3u mund te besh edhe update te linkeve nga webi.Pershendetje..
Ju lutem per Tring Sport a ka linja
Me dreambox i hap,kam provu edhe me xbmc appletv 2 por nuk hapen ,problemi osht tek linqet file "m3u8" me sa e di une xbmc vetem me m3u file hapen
Unė i provova edhe me XBMC edhe me VLC , tė gjitha linjat IPTV qė janė kėtu nė forum, por nuk hapeshin ,u hapėn vetėm disa linja ( kam shkruajtur mė sipėr cilat u hapėn) e kam fjalėn gjithmonė pėr linjat e Kanaleve SHQIPTARE, pasi kanale tė huaja kam gjetur me mijėra qė hapen