A mun tme tregoni pse pas disa minutave permjet media player si jam te shiku nje kanal psh. 3Plus, kalojn 10 minuta nderron vet kanalin..pse ndodh kshtu? flm..
A mun tme tregoni pse pas disa minutave permjet media player si jam te shiku nje kanal psh. 3Plus, kalojn 10 minuta nderron vet kanalin..pse ndodh kshtu? flm..
Nuk besoj se ka njė mėnyr tė thjesht. Sė paku jo tek VU+.
E vetmja mėnyr mund tė jet qė tė konfigurohet Mefdiaplayer.py plugin.
Atė mund ta bėsh vetėm nėse din tė kodosh, sepse njė gabim i vogėl dhe
Enigma do tė bėj crash meniherė nė boot apo sa herė qė ta pėrdorėsh mediaplayer.
Mund ta provosh me Enhanced Movie Center, ndoshta aty ka mė shumė konfigurime.
quna mua sa me dergoj nje mik nje dreambox 800 hd clone nese ka ndonjeri flash image openpli le ta ban blackup prej dreamboxit te ti e le ta me dergon sepse une nuk perdor dreambox po iptv android e ta shikoj cili eshte kualiteti i ti
A mundet mem tregu dikush si me vepru me nje reciver android, qysh muj me testu naj kanall IPTV?
Android Mini PC.jpg
pershendetje,mund te me thuash direktiven ku i con listen e kanaleve ne DM??
kam shume kohe sot dhe pas shume oresh arrita te coji listen ne temp pastaj e riavijoji po kur shkoji me pare kanalet me jep
errore...cfare liste kanalesh shqip po perdore ti??
kam media player dhe imag DE 4
faleminderit
Quna te ndershem, a Mun tme tregoni sepse me Media Player ne Dreambox programet (kanalet e Digitalbit) ndrrohen vet pas disa minutave? a ka ndonje menyr per ta ndalu ket? gjithashtu ne PC per ti shiku me media player po ka penges..si mun ta ndaloj ket (nqofse ka ndonje menyr)..Flm
nuk ndalet ...sepse iken automatikisht ne kanalin tjeter sa fillon e ngec ai kanal..e shikon si off line nga ajo......per mendimin tim keto me duken humbje kohe se kanalet punojjne me pengesa...prandaj nqs se doni te shikoni pa nderprere ka me pages sa te doni ...hidhni syte nga clud box linux....cdo lloj kanali qe ekziston hapet!!