Pershendetje jasmin1205 edhe un kam dremabox 800sehd original me openpli3 ku ta gjeje dhe si ta istaloj tsmedia? FLM
Pershendetje jasmin1205 edhe un kam dremabox 800sehd original me openpli3 ku ta gjeje dhe si ta istaloj tsmedia? FLM
beIN--E TE TJERA.rar-----beIN edhe kanale te tjera
Dremboxin e perdori vetem per cccam e per ip tv e kam ip boxin me adroid e me ato e qel krejt dmth Rtmp,Mms,Http,Https etj etj
shum shpejt do te nshohen sepse ju kam then se ky eshte vetem test
Attachment 258740Attachment 258739SuperSportat 1,2,3 dhe 4 si dhe film nje HD per testim
Paketa e plote ne PM......
Vini Re!
Per shkak se ne forum jane te kufizuara nr. i pergjigjeve (10 PM ne 24 ore) ska mundesi tu shkruaj ce te gjitheve brenda dites.
Ju lutem per mirekuptim.
Mundesia tjeter kontakti ne skype: kungjihalim
PER SHKAK TE KEQEPERDORIMIT NGA NJE ANETARE I PA PERGJEGJESHEM NE KETE MOMENT ORA 23:30 H DATE 19 JANAR 2014 I MBYLL KANALET CE ISHIN PER TESTIM
LE TA KUPTOI ZOTRIU SE SIC THOTE AJO FJALA E URTE E POPULLIT" ME TE HUAJIN NUK HYHET TEK NUSJA".....
SHPRESOJ TE KENI MIREKUPTIM ,SKAM ASGJE PERSONALE ME TE POR ESHTE VERTETE I PA PERGJEGJSHEM.
tv-shqip.txt----kanale shqip hapen ne web
oooo pritni pritni se edhe pak edhe i krym sepse jemi ka nderrojm serverin veq disa sa per test
ky server nuk eshte full hd sepse eshte test
DOWNLOAD KETU insatalo kete program edhe mandej ne google play store mere qat programin e mundesh me shiku krejt kanalet edhe krejt aplikaciojet qe jane android mundesh me hap ne pc