Faleminderit alealeks per imazhin. U mundova ta bej flash nepermjet FlashWizard 6.3.
Si ti fus listat e kanaleve tani? Me ndihmon dot te lutem?
Faleminderit alealeks per imazhin. U mundova ta bej flash nepermjet FlashWizard 6.3.
Si ti fus listat e kanaleve tani? Me ndihmon dot te lutem?
ja ku e ke dhe dreamset per te hedhur listat e kanaleve.pasi e ke cpaketuar listen qe te postova hapim programin ''dreamset.exe,, vemi tek ''setup,, dhe konfigurojme ip e boxit psh 192.168.0.1 dhe user name qe eshte ''root,, dhe paswordi ne kte imazh eshte ''sifteam,, i bejme ne fund save dhe bej test qe te sigurohesh qe lidhja eshte ne rregull. pastaj vemi tek ''open,, dhe vendosim file ''services,, qe e gjejme ne pc tek folderi ku kemi ruajtur. vemi tek ''transfer,,dhe klikojme ''write,, dhe presim derisa procesi te mbaroje me suksese kaq ishte,per falenderime klikoni te ylli ne te majte duke e aprovuar.
faleminderit...!!
mirmbrema
ju lutem te gjithe antareve te forumit te japin nga nje mendim.. ne qoftse kane mundsi .... per problemin tim qe kam....shikoni postimet e mija qe kam bere me lart ose perpara...flm
Atehere provo kete qe do te them une, Aktivizo CCcam 2.21 tek Sofcam Manager, nqs e ke te aktivizuar lere ashtu sic eshte, pastaj do shkosh te: var, keys, atje do u besh delete te gjitha: Softcam, Constant file qe jane atje, te tjerat leri se nuk te prishin pune, atje do fusesh Softcam dhe Constant te Mijat, Testoje dhe shkruaj ketu cfare hapet, klm!!!!!!!!!!!!!!
Atehere shto dhe kete file te: var, keys, dhe na thuaj nese hapen apo jo kanalet me Kriptim Biss, une vetem sugjerime mund te jap se nuk e kam kete satelite dhe nuk e testoj dot, anetaret qe e kane kete satelit dhe perdorin Dreambox per ta hapur le te shkruajne ketu, klm!!!!!!
Une perdor dm 500 s dhe i hap te gjitha keto qe kini permendur ju me perjashtim te paketes franceze tnt sat.Une i hap me oscam ymod thjesht per te hapur kanalet ne turksat 42 dhe Azer.. 46 kisha bere vete nje editim ne oscam.key qe te me hapeshin te gjitha.tani i kam te gjitha ok