hapa port kur e provoj me del se port eshte e hapur por nuk me behet lidhja me dreamboxin kush ka njohuri ne kete drejtim te me ndihmoje i lutem
nuk e di nqs do mundet te me ndihmoni, po kam nje problem me nje aparat DM 500 S, me shfaq kete ne ekran e TV "Switch.... Service could not be found"
Keni ndonje ide cfare mund te jete ky problem?
Ju faleminderit!
Ne fakt sinjali eshte optimal, se e kam perdorur dhe me aparat tjeter, por problemin ma jep tek te gjithe kanalet, 1 LNB kam, dhe e kam lene te konfigurimi me 1, po ashtu i kam bere disa flash-ime. Nuk di kujt t'ia ve fajin per problemin? Mund te me sugjerosh ndonje image stabel, dhe qe nuk jep zakonisht probleme. FLM
hapa port kur e provoj me del se port eshte e hapur por nuk me behet lidhja me dreamboxin kush ka njohuri ne kete drejtim te me ndihmoje i lutem
Nuk e di se cfare box ke dhe cfare routeri por si parim eshte ky: ne box tek addons ke web interface ose web configuration aty hape dhe vendos porten qe do por jo 80 se te ben perplasje me porten e aksesimit nga web te routerit, ti vendos porten 8000 psh. dhe ne router shko tek virtual server dhe bej port forward ne ip e box. psh nese ip e box eshte 192.168.1.5 do e besh port fw start port 8000 end port 8000 dhe ip 192.168.1.5 save dhe kaq. Dhe nga puna qe do ta aksesosh do hapesh browserin do vensosesh ip statike qe ke ose domain dy pika dhe porten 8000. psh nese ke domain domain.dyndns.info:8000.
Pershendetje te gjitheve!
Disponoj nje DM500S (klon mendoj) te cilin nje mik i im ma la sepse personi qe duhej ti instalonte nje Cline nuk mundi. Do te doja qe vete ti instaloja nje C line por nuk e di nese duhet "zeruar" si aparat dhe pastaj ti futet programi i nevojshem per te instaluar Cline. Personalisht njoh vetem Spiderbox 9000HD qe eshte shume i thjeshte dhe i merr linjat me telekomande, por siç edhe kam shkruar ne nje teme tjeter po ne seksionin shqip te Satsupreme ai eshte ne se mund te themi çakorduar, ben vazhdimisht reboot, humbet zerin ne çfardolloj kanali, edhe FTA dhe kur kalon ne nje kanal tjeter del tabela scrambled channel. Per kete arsye do te doja nje tutorial per "zerimin", cfare firmware, image apo programi eshte adapt per DM500S (klon) dhe instalimin.
Faleminderit!
Abcomi