kam nje pyetje: a ndikon naj sen ne Dreambox me ba shpesh Dreamboxin Fllesh mi ndrru imazhet e kom fjalen
[QUOTE=Montezuma 1;1064152]arbend, gjete ndonjė mėnyrė, apo jo akoma???[/QUO
Jo nuk ka ne google Montezuma kerkova ne 3 gjuhe te huaja...si duket nuk ekziston ai version "to stream" nga XBMC ne dreambox......tani jam duke kerkuar nji plugins per dm 500 s per te hapur filet video Mkv por nuk po gjej dot....ne qoftese di njeri te me shkruaj .....flm
Kam instaluar oscam ymod t18v49 tek dm800hdse dhe me hap paketen bulsat dhe disa kanale me sistem biss por nuk me hap dy paketa te tjera si digiturk upc thor si dhe francezet nuk e kuptoj se ku eshte gabimi edhe pse kam hedhur ne direktorine perkatese celsat e fundit qe kan dale.
Pershendetje te gjitheve!
kam nje DM 500S dhe kam deshire te mund te shikoj kanalet ne iPad 2 me iOS 7. Provova me enigma tv. Fillimisht e instalova ne PC por me sa kuptova nuk punon falas. Duhet te rregjistrosh softin, qe behet vetem kundrejt pageses ne paypal. Kam pare dhe nje tjeter tvmobil qe kerkon forward port 2222, qe nuk e kuptoj. Ne se dikush mund te kete realizuar te shikoje DM 500S ne iPad 2 apo iPhone lutem te postoje nje tutorial.
Faleminderit!
Abcomi
Pershendetje te nderuar anetare .
kam nje problem kur nde dremboxin me del nje tabele "Service could not be found" mund te me ndihmoje njeri ???