OPenPLi-Turko v15 DM500s CCcam2.21-Mgcamd1.37_By meteor.rar
Kete img[openpli-ccam2.21_meteor] e kam ne DM 500s E1 e kish edhe movie player te instalune por nuk po di qysh me lidh me VLC.
pershendetje kamdm 500hd dhe kam proble se si mundet nje kanal ta le ne startup service ose kur ta ndezi dm te hapet ai program e jo te hapet ndonje tjeter si psh te dm 500 te cilin e la ndonje kanal qe kur ta ndez te hapet ai kanal kush e di te me tregoj flm
Shum e thjeshte,shkon tek kanali qe deshiron dhe beji dm enigma restart.
prsh djema
a mund te me ndihmoi njeri per problemin qe kam te cilin e postova edhe me pare.
kam nje problem me dm800hd se ... kam instaluar programet (Oscam ymod 1845 e2 digiturk 7e 100% OK) , cccam2.2.1, mgcamd edhe scam. Me pas hodha (softcam.key oscam.key constant.cw te fundit duke provuar disa te tjere te mare ne forume te ndryshme) ne direktorite perkatese . Tani ne aparat me hap vetem 1-austrasat te 19grade 2-skylink te 23grade . Tani nuk arrij te kuptoj pse nuk mi hap keto tjerat si Bulsat Digiturk dhe kanalet qe jane me sistemin biss.Nuk e kuptoj ku qendron problemi. Nqs ka ndonjeri mundesi te hyje edhe me teamviewer ne pc tim ne menyre qe te me zgjidhi problemin qe kam.FLM
Pershendetje cuna. Kam 1 dm500 te cilit i bera Factory Reset sepse nuk dija passwordin e ftp, nuk e kishte dreambox si default. Tani me jane fshire te gjitha. Mund te me jepni nje imazh te mire dhe nje liste kanalesh 13 dhe 16?
Faleminderit