Proceduren e kam kryer ashtu si i kam marr iformatat nga ju edhe procedura behet mirepo kur e kerkoj Wlan ne Network Setup nuk po me shfaqet ketu qendron problemi,,, dm800 si Hardware e njeh i keni aty ke fotot qe i kam dergu edhe si di si me ja be...
Problemi eshte se ke nje imazh te vjeter prandaj te ndodh ky problem,une mendoj se duhet te instalosh nje imazh te ri,te rekomandoj dream_elite ose open_pli
OVES12 FLM SHUM per kujdesin... mirepo nuk guxoj me i vendu imazh tjeter per shkak se kam DGA full HD dhe po me fshihen linjat te cilat jan shum te mbrojtura dhe nuk muj pastaj me i kethye pas per ate desha me i rregullu ketu po shendosh faleminderit edhe nje her shum kerkoj falje se ju lodha edhe juve
a ka mundesi dikush te me dergon vetem emu 2.1.4.se po me duhet ashtu....vetem kete...dhe proceduren si me e fut ne dm500s,,,,,,se kam harruar ,,,po me vyn sa me shpejt,,,ok flm
pershendetje njerz nese mundeni te ma gjeni se si te vendos oscam ymode manualisht ne dm500 edhe emulatorin flm shum per kontribute
Cuna me duket se po e djallosim fare,eshte e dyta here qe pyet dhe nuk mer asnje pergj,perse ?? sepse nuk lexoni disa faqe me perpara qe eshte sqaruar nje anetar se si instalohet nje oscam_ymod.
dhe me e keqja eshte se nuk jepni asnje detaj cfar imazhi e keshtu me radhe.
o Te nderuar, cfar DM800Se me supozoni ta blej me cfar SIM card, pasi qe duhet ti tregoj dajes tim qe eshte ne Kine te ma blej.