Te Falnderoj teje mase vlla per kete list te kanalev te reja qe ke postu
Te Falnderoj teje mase vlla per kete list te kanalev te reja qe ke postu
***useless quote***
Ristartimi Vjen ose nga Linjat, ose nga Interneti, kjo ndodh per arsye shkeputje dhe lidhje me Serverin, Zakonisht dhe 99% te rasteve, gjithsesi nuk perjashtohen dhe gjera te tjera te Jashtezakonshme, Bota Satelitore eshte shume e nderlikuar, dhe mund te kete dhe probleme te vecanta, te vetmen gje qe rekomandoj une eshte Testimi i Aparatit, psh shkeputja nga Interneti, dhe lenja psh te Top News per te pare nese e jep kete problem apo jo, klm!!!
A mund te me ndihmoj ndonjeri se si mund ta konvertoj nje seting vhanibalE2 per skybox F5 ...
pershendetje cuna. kam nje problem.. kam bler nje skybox f5s e instalova gjeta dhe abonim mirpo nuk me mer kanalet HD si nga Hotbird dhe nga Eutelsat.. kanalet e tringut i mer vetem me ze dhe jo figure ? me ndimoni dot
***useless quote***
Me sa kuptoj une Aparati eshte me difekt, coje atje ku e ke marre, klm!!!!!
***useless quote***
ti po thua qe i merr me ze..!! te duhet abonimi qe te hap figuren.!!!merr nje linje qe te ket tring dhe provoje dhe si perfundim kanalet e tring jane ne HD ste ka problem aparati.
desha nje liste kanalesh 13-16-19 por te jet dhe me buqeta si psh TOP ITALIA..SPORT...etj
po e postoj edhe ketu kete kerkes per ndihme meqenese i perket dhe skyboxit nqs mundet tme ndihmoj ndonjeri se si mund ta lidh dm800 me skyboxf5, ose me sakt kam nje c-line ne dm te cilin e kam te lidhur me kabull me netin ndersa f5 ( ne dhomen tjet) e kam me usb wirles , tani po ta lidh dhe f5 me ane te kabudhit me punon permekudhi me F-linen qe i jap un , ndersa kur e lidh me usbwirles nuk me lidhet f5 me netin , kshtuqe nuk me lidhet me f-linen qe i jap un ,,,,, di ndonjeri ndonje rrugzgjidhe se si mund tja bej un te shof ne te dyja (dm-f5) me te njejten c-line ......
alkapone une mendoj se ke problem me lidhjen e skybox f5 me wifi duhet ta configurosh me te tjera ip adres pasi si pc ashtu edhe dreambox nuk punojn me te njejten ip adres pra ike te ndryshme keshtu duhet te besh edhe me skyboxin .. vepro njeher keshtu ,, menu. Network local Setting.. ,, network setting ,, me pas pasi tekesh shtypur enter shko tek Wifi Setup.. pasi te kendale ip adresat e skyboxit DHPC do ta beshe on edhe do shkosh poshte menuse do shtypesh enter tek Apply.... provoje njehere besoj se dote te beje pune klm.....
di ndonjeri ndonje menyre per te shikuar skybox f5 ne pc ?