***useless quote***
Mire eshte, punon ne rregull ne tokesor dhe satelitor, testuar nga une, klm!!!
***useless quote***
Mire eshte, punon ne rregull ne tokesor dhe satelitor, testuar nga une, klm!!!
Dmth me tunerin tokesor te integruar nuk ka probleme tw shikohet dga! Te pyes sepse eshte nje produkt i cili ka pakqe ka dalur! Cfare mund te shikohet tjetere tokesorin, perfec dga! Flm
Software per Openbox V8 Combo, ky eshte versjoni me i mire per kete Aparat, ma kerkoj dikush dhe po e postoj ketu!!
pershendetje per te gjith
un kam nje openbox z5 por nuk po mundem me i rregullu kanalet si duhet e dashta me dit nese ka dikush ndonje backup te kanaleve.
Un kam satelit me 2 koka Eutelsat/Astra
kaloni mir
ARC-1011YR smart box qe eshte per momentin per abonuesit e IPKO-s,kush ka njohuri a ka mundesi qe nga ky smart box te nxjerren te dhenat e abonuesit e te shfrytezohen ne IPTV????
Nese kam pyet ne vendin e gabuar me falni!!!
***useless quote***
Prsh !
Eshte e sakte qe ke bere pyetje ne vendin e gabuar .vendos emeri e sakte te aparatit
ne nje thread te ri(gjithmon kur nuk eshte hapor nje e tille)
dhe beje pyetjen,se kur e bene tek temat e tjera mundet
qe mos te maresh pergjigje?
ja kalofsh mire
Ketu kini software tjeter per Openbox V8 Combo, nuk arrita ta testoj dot se i shita aparatet qe kisha, por me thane Kinezet qe kjo punon shume mire, do ta testoj kur te me vijne te tjeret, testojeni dhe shkruani ketu si eshte, gjithashtu Editor Kanalesh per Openbox V8 Combo, si dhe listen time te kanaleve, une per vete nuk kam kohe ta editoj bej lista favoritesh etj, kush ka mundesi te bej liste kanalesh me favorite ta beje dhe ta postoj ketu per te ndihmuar te tjeret, klm!!!
Po Openbox V8s nga ndryshon nga Openbox V8 Combo? Cili duket me i mire?
Openbox V8 Combo eshte toksor dhe satelitor kurse V8s eshte vetem satelitor dmth eshte me i mire Openbox V8 Combo .
Pershendetje,
Ju uroj per kete forum sepse na ndihmon shume me informacione te vlefshme. Ne qofte se do ishte e mundur te me ndihmoni me nje liste te re kanalesh per Openbox V8S, 13 dhe 16E, sepse tek (TP_Prog), i fundit nuk ishte e pershire eutelsat 16e?
Ju Faleminderit![]()