***useless quote***
Nuk ka lista te mira me favorite etj, skanoje vete dhe je ne rregull, klm!!
***useless quote***
Nuk ka lista te mira me favorite etj, skanoje vete dhe je ne rregull, klm!!
***useless quote***
Ja ku e ke,por mund ta ndertosh edhe vete duke konvertuar nje liste kanalesh nga Enigma2 ne openbox-Skybox. Klm
TP_PROG.rar
***useless quote***
Te falenderoj per postimin. A mund te me ndihmoni se si behet konvertimi i e2 settings per openbox (TP_Prog.dbs)? Flm
Eshte nje metod per ta bere, por programet qe te duhen jane me Pagese, kete di une, nqs dikush tjeter di ndonje metod per konvertimin e Listes se Kanaleve nga Enigma 2 per Openbox-Skybox me Programe Falas le ta Publikoj ketu, arsyeja qe une nuk e kam publikuar ate menyre eshte Pagesa, mendoj se nuk ja vlen te paguash per te bere nje liste kanalesh, gjithsesi do ta publikoj ne ditet ne vazhdim, nqs nuk u publikua menyra pa Pagese, klm!!
Si te Konvertosh nje list kanalesh te Dreambox Enigma2 per
Openbox-Skybox
Ketu jane programet e nevojeshme dhe manuali ne shqip. Nga A-Z.
Faleminderit, kuptova. Po shoh online per Openbox V8 Combo dhe shkon te 65$. A eshte cmimi real per kete aparat? Apo mos eshte ndonje kopje e origjinalit?
Faleminderit!
Pershendetje,
Nje miku im qe ka Openbox x3 ka ndrryshuar passwordin nga origjinali, qe eshte 0000, per te bllokuar disa kanale prej femijeve te tij dhe tani nuk mban mend se cfare passwordi ka vendosur.
Ka ndonje menyre per ta kthyer ne gjendje fillestare ose ndonje zgjidhje tjeter qe mund te bej sepse nuk mund te lidhem me aparatin nepermjet X3 lan tool pa ditur passwordin.
Flm paraprakisht.
Ka produkte qe jane origjinal dhe gjithashtu ka kopje te origjinalit , zakonisht ato qe jane me te lirit jane kopje te origjinalit dhe nuk punojne mire.
***useless quote***
Nqs ka bllokuar Menun dhe nuk hyn dot, flashoje me RS232, nqs ke axes ne Menu beni Restore Factory Default, zgjidhje tjeter nuk ka!!!