Software i Ri per Skybox F3S/F5S, te Rejat:
Suporton-Permirson Funksjonin e EPG!!!!!
Software i Ri per Skybox F3S/F5S, te Rejat:
Suporton-Permirson Funksjonin e EPG!!!!!
Pershendetje.
Aktualisht kam nje Openbox S9 qe si dekoder punon mire, por po me nxjerr gjithnje e me shpesh kur regjistroj mesazhin qe "device speed too slow to record". Kam provuar HDD e Flash drive te ndryshem si USB 2 dhe 3.0, pa sukses, edhe imazhe te ndryshem. Ka ndonjeri ndonje sugjerim tjeter?
A e ka patur ndonje tjeter qe perdor modele me te reja kete problem me to? Pyes duke qene se per mua regjistrimi ka shume rendesi dhe po nuk i dhashe zgjidhje do blej ose Openbox F5S ose ndonje Sunray.
***useless quote***
Kjo ėshtė ndoshta pėr shkak se ju keni aktivizuar timeshift.
ēaktivizoni timeshift dhe je ne rregull.
***useless quote***
Faleminderit sugjerim interesant, po s'besoj te jete kjo. Tani eshte off e s'mbaj mend ta kem aktivizuar me pare.
Pershendetje!!! Kam nje dekoder openbox x5 desha te di nqs ky dekoder funksionon karta conax . Dhe nqs po ekziston ndonje soft qe ben te mundur leximin e kesaj karte.
***useless quote***
Pershendetje turizem e kam une kete dekoder por nuk e kam provuar ndonjehere me karte konax ,n.q.s ke mundesi a mundesh ti besh bje foto brenda dekoderit ku merr furnizim me energji elektrike motherboardi qe te shikoj ca tensionesh merr se me kam humbur blloku i ushqimit qe ka patur
Tani jam ne pune dhe nuk kam mundesi te bej nje foto te tille megjithse un jam pak injorant ne kete fushe dhe nuk e di nqs ka per te vlejtur puna ime. Gjithsesi do ta provoj.
***useless quote***
Si rregull duhet ta bej se e Suporton si Kart, tek X5 nuk e kam testuar te them te drejten, por kam testuar karten e Tringut qe eshte Conax ne Skybox S12 dhe punonte 100%, Fut Karten te Foleja dhe shiko nese kanalet hapen apo jo, ka disa karta qe kerkojne pin psh, nuk ka nevoje per software se aparati eshte i konfiguruar ne ate menyre ta lexoj karten vete!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Faleminderit per pergjigjen. Dhe un ate kam lexuar por un tentova ta bej nje gje te tille dhe nuk rreagoj fare ne ket rast u konsultova me nje person qe merret me montimin e parabolave dhe me tha se nuk e njeh karten e dga.
Ju lututem nqs ndonjeri nga ju i cili ka ndonje eksperience me kete karte te me jap ndonje pergjigje
***useless quote***
Eshte e thjesht fare do hapesh kapakun e dekoderit dhe pjesa e matherboardit merr energji nga blloku me nje fishe te bardhe me fije ansore ka te shenuara tensione p.sh 12v ,24 etj.
Sa per dekoderin ca versioni ke te instaluar.klm