eglisa hodha me usb nje TP_PROG edhe u restartua vet pa perfunduar procesi,dhe pastaj su hap me vetem restart ben.
eglisa hodha me usb nje TP_PROG edhe u restartua vet pa perfunduar procesi,dhe pastaj su hap me vetem restart ben.
***useless quote***Ka nevoje per program te ri.Nese mundesh ta provosh tia hedhesh besoj se je ok. Per gjithçka qe i hedh duhet te jesh i sigurt sepse ate problem te nxjer gjithmonnë.
eglisa me cable rs232 i hidhet apo ka ndonje menyre tjeter,ABS image i hedh vetem?
***useless quote***
Po mund ta hedhesh image me kabell rs232.
Pershendetje! Kush me ndihmon me nje liste kanalesh (te permbaje hotbird, astra, turksat, bulsat, azerspace do jete super) dhe nje softcam per openbox V8s?
Faleminderit
Ka ndonje soft per te hapur youtube ne openbox v8 s? Softi origjinal i aparatit e kishte si aplikacion, po nuk punonte. Ben per te kerkuar videon, po nuk shfaq asgje. Konfigurimi i rrjetit te internetit eshte ok
Pershendetje per te gjithe ,kam nje pyetje kam flybox f5 por ne eutelsat 16.e asesi smund ti marr kanalet e tring tv ne freq 11427 ,kam sistem me lnb3-she .
pershendetje
ju lutem nje softcam te testuar per openboks v8 combo sepse nuk i hap biset ke azerbaxhani ...klm
Pershendetje.
Ju lutem me ndihmoni si te hedh channel list te openbox v8 PRO
i bej delete all channel list,pastaj ne usb hedh TP_Prog.dbs por kur dua ti bej usb upgrade nuk e njef kete file ne usb
si mund tia bej.
faleminderit.
albaniandreamHidhi nje sy ketu.