prsh.kaq nuk dini si te hidhni nje softcam biss per v8 pro ,mundohuuni te hyni me korrent key dhe gjthcka shfaqet dhe mjaftone te krijoni cod ,34 53 45. 00, 34 54 45 00 keshtu mbaron edhe kjo pun
prsh.kaq nuk dini si te hidhni nje softcam biss per v8 pro ,mundohuuni te hyni me korrent key dhe gjthcka shfaqet dhe mjaftone te krijoni cod ,34 53 45. 00, 34 54 45 00 keshtu mbaron edhe kjo pun
a mund te ma gjej ndonjeri nje liste kanalesh 13,16,19 , te jete me favorite . tip vanibal ...
Edhe une kete gje kerkoj,nje list kanalesh qe tia hedh openbox v8 pro.ishallah na ndihmon ndonjeri ketu.
piktura.jpg
Si mundė tė rregullohet ky problem nė Skybox f6.
***useless quote***
hidhi program nga fillimi
E kamė provuar me kėtė SW, por pėrsėritet e njejta gjė.
Sw tė Openbox x5 a bėjnė pėr SKYBOX F6, nėse po, le tė mė postojė dikush qė i ka. Faleminderit !
Ore kundrejt pageses a mund te me japi ndonje list kanalesh me buqeta per openbox v8 pro se falas e shof qr qe spo e mer mundimin njeri.faleminderit
albaniandream!
Kur hapet Openbox V8Pro,aty ke njė faqe interneti.Hape kėtė faqe dhe aty ke ēdo gjė pėr Openbox.Ke dhe njė listė kanalesh pėr 28.2E. Tjetėr listė nuk kam gjetur,por atje ke dhe njė program qė mund t,i krijosh dhe vetė listat.Po nuk e pati faqen boksi yt ,mė thuaj ta dėrgoj me PM,se nuk di ta atashoj.Suksese!
Per mendimin tim eshte veshtire te gjesh lista kanalesh me satelite sipas deshires per te gjithe keta lloj aparatesh.Fatkeqsisht tani perdor nje openbox x5 dhe me sa kam pare nuk mund te kesh shume pretendime per keta lloj aparatesh.E di qe ka disa menyra per regullimin e listave me kompjuter por me sa kam kuptuar shume here nuk dalin te sukseshme kur do ti hedhesh ne aparat.Keshtu qe detyrohesh ti hedhesh program te ri nga filimi.Personalisht kam aritur ne perfundimin qe nese dikush do nje liste kanalesh sipas deshires se vet me mire te harxhoje pak kohe e ta beje vete por jo nga pc por nga aparati dhe ate liste pastaj ta ruaje qe ta kete.Besoj se eshte me e sigurt qe do funksionoje sesa te prese nga dikush dhe shpesh here me riskun se do i shkaktoje probleme.Ky eshte mendimi im.