duhet te kysh ne kontakt me ate qe te jep linjesh dhe ti thuash qe te ndryshoje ndonje gje qe ai e shikon te arsyshme ne kete rast , ti nga ana jote duhet te ndryshosh pasword e dm tend
nese do te jesh rehat vendos imagine openpli dhe aktivizo edhe firewall se e ka shume efikas
je jashte teme ketu diskuto te tema e duhur
pershendetje
kam nje dm600 pvr por nuk ka sinjal me box tjeter esht cdo gje ne rregull.cfar me sygjeroni ti bej
e ka flashuar me gemini 4.70 me enigma 2 tani e ka me openpli.
me duhet pakez ndihma juaj. dua ta vendos edhe nje lnb per sky uk 28.2, tani kam dual lnb 16 dhe 19.2, sa cm nga astra 19.2 duhet vendosur lnb per sky uk 28.2.
parabola
20140302_140611.jpg
me 13 gradshin ne qender qe kam provuar une.......ai vendoset ne fillim te shines biles aty jashte kanalit qe gjendet ne mes te te shines ku eshte nji brime bulloni ( nji krah dhe krahu tjeter i mbajtses se kokes ne kanalin e shines)dhe 28 gradshi vendoset dhe e kap ne fund te shines aty ku mbaron kanali...
Me keshilloni nje antenist te mire ne tirane? Dua te vendos nje trial-feed 13,16,19; ne fakt ma kish qejfi te kisha dhe 28,2 po mesa lexoj ketu nuk eshte aq e thjeshte te kesh sinjal perfekt te te katert satelitet.
Po ne 4w a kapet dhe hapet ndonje gje mo cuna?! P.sh paketa YES ose magio tv,Xtra TV?!
Ose na jepni nje ide ne cfare sateliti ta vendos nje lnb tjeter meqe disekun e kam 8x1 dhe kam nje vend te lir.Kam 9,13,16,19.2,23.5,28.2e dhe 0.8 w.Ca me shtu nai gjo tjeter ?!
pervec 7e qe nuk me pelqejne plus qe hd si hap me.