Po a ka mundesi te konvertohet si nje Kablore dhe te lidhet ne disa TV qe i ke në shtepi
Dhe nese ke nje Kart Tring a mundet me nje frekuenc te hapen tek aparati tjeter, me kete lidhje
Po a ka mundesi te konvertohet si nje Kablore dhe te lidhet ne disa TV qe i ke në shtepi
Dhe nese ke nje Kart Tring a mundet me nje frekuenc te hapen tek aparati tjeter, me kete lidhje
1-Duhet qe dekoderi te kete dalje RF dhe ky sinjal ne dalje duhet futur ne impiantin e shtepise tende nepermjet pershtatesve te duhur ne nje kanal te lire.Keshtu mund te shikohet po ai kanal sat po ne televizor te ndryshem ( si parim ...).
2-Jo, vetem ne se sposton karten ne dek.oderin e dyte... Tring ka pasur nje oferte te tille qe te lejonte ta shikoje nje abonim ne dy aparate,natyrisht duhet blere nje karte e dyte dhe aparati i dyte duhet ta lexoje... Ekziton dhe nje paisje qe mund ta shperdaje karten deri ne tre aparate te ndryshem.
Ndarja e abonimit tring, me dekodera te tjere brenda shtepise quhet Home Sharing, mund te behet ne dy lloj formash. 1- nepermjet rrjetit nese i ke dekoder linux, por duhet te dish te besh konfigurimin perkates, dhe ketu nuk te ndihmoj dot, por ka anetare te tjere qe me siguri e dine. 2- nepermjet portes RS232 , qe zakonisht e bejne dekoderat jo linux si psh: Amiko dhe modele te tjere te ngjashem. Njeri ben server me karten e Tring ne slot dhe te tjeret bejne klient.
A me ndihmon ndikush, kam 3 LNB . LNB1-astra 19.2 LNB2-Eutelsat 16. LNB3-Hotbird 13. i kam te lidhura mme Diseq
tek astra dhe hotbirdi kam sinjal, te Eutelsat jo,
Si lnb te baze kam Astra.
Si duhet te rotulloj LNB Eutelsat
a din ndokush ndonje LNB kualitative dua te shtoj ne saq edhe 4 lnb tjera per momentin i kom ne saq 4 dua ta bej me 8 lnb ndonje lnb kualitative per 28 shkalle saqi im eshte wave frontier jetoje ne Kosove
kjo mua me duket e pamundur sepse vetem nji paisje mund te ket akses te motori dhe patjeter qe duhet koke teke ,tjeter gje duhet te jete cilesia e kokes,.mund ti vesh koke me 10 apo me shume dalje por problemi qendron se sdihet se ne cpozicion qendron motori ne momentin qe ka marre komandet nga reseiveri primar qe jep komanden e motorrit
Pershendetje. Ndodhem ne qytetin e korces dhe keto dite ka bere shume ftohte. Kam nje dekoder dm 500s dhe nje antene 80 cm dhe kam nje jave qe kam patur sinjal shume te dobet vetem rai ne 13 grade por kam dy dite fare pa sinjal. Cfare mund te kete ndodhur?
AntennenheizungSelbstGebaut_teaser_top.jpg
Mund te kerkoni dhe ne google nese ju interresojne antena kur bie bore!
AntennenheizungSelbstGebaut_01.jpg