δηλαδη θες να μας πεις οτι αυτο που σου εδωσα δε δουλευει το remote???τι να πω δοκιμασμενο και με τα 2 ρεμοτε του πινγκουινου τι να σου πω σου εδωσα δοκιμασμενο ψαξου μονος σου λοιπον μεχρι να βρεις ολοι ετσι ξεκινησαμε
δηλαδη θες να μας πεις οτι αυτο που σου εδωσα δε δουλευει το remote???τι να πω δοκιμασμενο και με τα 2 ρεμοτε του πινγκουινου τι να σου πω σου εδωσα δοκιμασμενο ψαξου μονος σου λοιπον μεχρι να βρεις ολοι ετσι ξεκινησαμε
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια xristos1,το σάιτ είναι αυτό που ζητούσα!!!Όσο για τα τηλεχειρηστήρια και μένα όποιο Open AR-P δοκίμασα δούλεψε και με τα 2 που είχε μέσα η συσκευασία, μόνο σε PKT Hyperion είχα κάποια θέματα που λύθηκαν "παίζοντας" με τα RC1/RC2 πλήκτρα..
panw katv ola ta idia einai dokimase kai to OpenAR-P_OE2.0_211_German_Full-20-01-14-Mod@pixbox exei pali mesa kai to tsmedia kai polla alla plugin
________________________________________ _________________
receiver pingulux plus
satelites 0.8 4.8 7.9.13.16.19.2 23.5 39
σε ευχαριστω για τη βοηθεια το μονο μεχρι στιγμης που
μου δουλευσε το κοντρολ ειναι ενα πιο παλιο open-ar το 10-12-13
HELP... σε argus vip3 πως περναμε γραμμη απο σερβερ;το ειχα κανει πιο παλια αλλα μετα απο update απο il.tv δεν μπορω να σεταρω σωστα ,τι ip θελει πιο server name κτλ.
Καλησπέρα στην παρέα. Θα θελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει το "E2 Data Transformer" και αν δεν του είναι κόπος να περιγράψει πως μεταφέρω τη λίστα απο Spark σε E2, αν γίνεται φυσικά!
sorry ρε παιδια αλλα ειμαι λιγο ασχετος. τι πρεπει να κανω σ'εναν καινουργιο δεκτη edision apache ip για να εχει το απαραιτητο software και να βλεπω και τιποτε??
Απλα κατεβασε το τελευταιο λογισμικο και εισαι οκ....
τι λεει ρε παιδια εδω ο τυπος;
http://www.satsupreme.com/showthread...=1#post1083120
σας ανοιγει το eurosport; εγω χθες το δοκιμασα κ δεν ανοιγε, ανοιξε κ ξανακλειδωσε;
Καλά τα λέει ο τύπος.
Αν τύχει και διαβάζεις τα ποστ , όσο ειναι φρέσκα τα κλ....α ανοίγουν (καί σε πολλά άλλα καναλια.).