Seuxaristo Cyclades gia ton Editor
Seuxaristo Cyclades gia ton Editor
Να'σαι καλά .Προσπάθησα να τον ανεβάσω αλλα κάτι δεν πάει καλά .
Υπάρχει όμως παντου ΚΑΙ εδω μέσα. (Πιό λαληά ποστ εχουν σχετικά.)Ευκολος στη χρήση..
ευχαριστώ φίλε telis
Το κανω εγω για σενα, για να διευκολυνθει ο φιλος..............
Orton Key Editor 1.8 ENG.zip
(..........αν και δεν εχω παρομοιο δεκτη........)
Παιδια μια βοηθεια.Κατεβασα το Orton key editor και το αρχειο mcaskey το ανοιγει κανονικα.Ανοιξα και το key list του δεκτη κανονικα,αλλα απο κει και περα εχασα τη μπαλα.Υπαρχουν καποια προεγκατεστημενα κλειδια στο μενου,αλλα για ν αλλαξω ολες τις παραμετρους που εχει το αρχειο δεν μπορεσα.Καποια βοηθεια?Δεκτη εχω τον progressiv hd.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Ανοιγεις τον Orton , και πανω αριστερα εχει φακελο. ΚΛΙΚ και ψαχνεις το mcaskey που θελεις να επεξεργαστεις.
Το βρισκεις , το ανοιγεις και βρισκεις επανω δεξια την κρυπτογραφηση που θελεις να ασχοληθεις.(πχ irdeto 2 για bullsat.)
Στα εικονιδια ΚΛΙΚ add row , key 16 (ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 8)ΟΚ.
Σου προσθετει μια νεα σειρα κενη.Αντγραφεις απο πανω caid και prov και εκει που λεει index γραφεις το κλειδι που προσσθετεις.
Συνεχισεις και περνας (χειροκινητα) τα 16 ζευγαρια κλειδια που εχεις και στο τελος SAVE.
Επιλεγεις και delete το προηγουμενο κλειδι με τον ιδιο αριθμο .
Ξανα SAVE και το mcaskey ειναι ετοιμο για να περαστει.............![]()
Εχει κανένας φως με Apache IP στον ΑΝΤ1 europe και Monitor games με κλειδιά περασμένα; Αν ναι με ποιο firmware;
Ρε παιδιά υπάρχει δυνατότητα με αυτόν τον δέκτη Edision Argus 2in1 Miniplus highspeed HDTV-Sat-und DVB-T-Receiver να δούμε τα κανάλια της Νεριτ? τα φωρτώνει σαν ελεύθερα και δεν παίρνει τα Bissκοτα.
Έπρεπε ήδη να έχουν βγάλει αναβάθμιση...
Πέρισυ που είχαμε το ίδιο πρόβλημα με τα κανάλια της ΕΡΤ η Satsoft το έλυσε μέσα σε μια μέρα....ας ξαναβοηθεισουν ακόμα μια φορά τα παλικάρια της.
Στειλε ενα email sthn edision sthn sallonika