Καλησπερα στη παρεα.Ξερουμε αν το αρχειο για τον progressiv που εχει το sat-soft απο αυτο του Kost ειναι το ιδιο,η εχει καποια διαφορα?
δεν βλεπω καποια διαφορα με το αρχειο του 15.07
tin kalispera mou se olous, exei kataferei kanenas na perasei se usb ta Bisskota sto edision progresiv ts? den exo brei kapoio soft pou na periexei ola ta bisskota typou softcam!!!
Exei asxolithei kanenas vre paidia?
Καλημερα σε ολους.Εχει βγει απ το ichliebe,μια καινουργια αναβαθμιση 21-7-2014 για τον progressiv hd.Ξερει κανεις,αν ειναι ιδια με την 15-7 του sat-soft?
στην σελιδα του iltv με την τελευταια αναβαθμιση του kunibert (28-7-2014) για τον argus miniplus το πρόβλημα με τα hd της νεριτ εχει πλεον λυθει.φορτωσα μονο το λογισμικο από το αρχειο .abs και ειδα το 'φως' :)
καλημέρα @sat3x1 :) να προσθεσω και κατι ακομη για τον argus miniplus 2in1... με την τελευταια (28-7-2014) αναβαθμιση εχουμε στο υπομενου netmedia και το plugin για iptv !!! :)
Φιλοι μου Καλησπερα:Εχω εναν πολυ μικροτερο μου,φιλο,που ειναι καρφωμενος μπροστα στην τηλεοπαση του,γιατι(διστυχως γι'αυτον)δεν μπορει να κανει τιποτε αλο. Αναλογηκα επιγηα δεν επιανε στην περιοχη του,περιμεναμε την Digea,διστυχως δεν ειναι μεσα στο ιχνος.Παρηγκειλε και του στειλανε εναν progressiv HD,με φορτωμενες τις οριζοντιες συχνοτητες της Dig και ετσι βλεπει.Πηγα ολοκληρο ταξιδι και του φορτωσα και τις καθετες.Νομιζα οτι θα μπορουσα να του περασω και τα κλειδια,οπως τα περναω στον δικο μου τον D/box500hd.Σε οποιον θελει να βοηθεισει(ακομα και με αμοιβη)να του στειλω το Mail μου,για να μου γραψει επακριβως τι πρεπει να κανω.Ο απ/της του ειδα οτι εχει θυρα USB,μπορω να του περασω τα παντα με στικακι;;;Το να τον βοηθεισουμε ειναι θεμα ανθρωπισμου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ