Kapoio lathos tha ekanes sto install.Loipon mono to ipk datei pername sto tmp,oxi to....zip.Kai sto install me to media scanner prepei na to tsekareis prwta sto tetragwnaki me ena prasino ` v ´
Kapoio lathos tha ekanes sto install.Loipon mono to ipk datei pername sto tmp,oxi to....zip.Kai sto install me to media scanner prepei na to tsekareis prwta sto tetragwnaki me ena prasino ` v ´
τα υπολοιπα ειδη κρυπρογραφησεων με την τελευταια αναβαθμιση απο σατσοφτ..οσο κι αν προσπαθησα..το ιδιο ελεγε κι ενα παιδι εδω..ελπιζω σε εναν καλυτερο εντιτορ στην επομενη..
Διαβάστε προσεκτικά το μήνυμα του Κώστα. Για να ανοίξει οτιδήποτε ο δέκτης, πρέπει να είναι σωστό το κλαδί. Και νομίζω ότι τα ενεργά κλαδιά είναι ενσωματωμένα στα emus των περισσότερων δεκτών.
Afou vlepeis ta softcam ,pigaine ekei pata ok katevase ena oscam kai ena mgcamd EMU.Me to mple sto SOFTCAM MANAGER-Ok-SOFTCAM PANEL energopoieis ena EMU me to Prasino.Ta einstellung einai sto:/var/keys.
δεν ειναι μονο το κλαδι ρε συ σεραφειμ πχ στο provider εχει 5 ψηφια ενω των κλαδιων ειναι 4..γενικα εχει τετοια κουλα..δηλαδη πριν φτασεις στο σημειο να περασεις κλαδι ηδη εχεις καει απ τα προηγουμενα που ζηταει...ειναι μανικι...
στα post 297,298,299 εχω καποιες φοτο σεραφειμ για το πως ειναι ο εντιτορ του..
Καλο απογευμα σε ολους.Σε παλαιοτερα ποστ ανεφερα,οτι εχω ενα κινητο κατοπτρο 1.4μ με τοξο απο 57e ως 37w με δεκτη τον progressiv hd.
Nα ρωτησω λοιπον το εξης.
Αν υπαρχει καποιος που εχει τον αντιστοιχο δεκτη η που ξερει 100%,πως μπορουμε να περασουμε ατοφιο το mcaskey by Kost?Υπαρχει τροπος φλασαρισματος οπως η αναβαθμιση,η υπαρχει αλλη διαδικασια?Επειδη απ οσο εψαξα αρχειο bin δεν διαβαζει ο δεκτης,αλλα στις επιλογες του upgrade by usb,υπαρχει η επιλογη key.db,εκανα το εξης.Το mcaskey.bin το εκανα μετονομασια σε key.db και το περασα στο στικακι.Ο δεκτης το "ειδε" μου εβγαλε απο κατω εκκινηση αλλα δεν το εκανα γιατι φοβηθηκα οτι μπορει να κολλησει.
Αν υπαρχει λοιπον καποιος ο οποιος εχει περασει τετοιο αρχειο σε progressiv και δεν του ειναι κοπος,ας το ποσταρει για να το δοκιμασουμε.
Επισης κατι τελευταιο.Μου εκανε εντυπωση λιγα ποστ πιο πανω,καποιο παλληκαρη εγραψε,οτι εχει περασει εκδοση 1.6.640 σε proggressiv.Ειναι καποια καινουργια,η ταιριαζει απο αλλο δεκτη?
Και παλι καλο απογευμα σε ολους.και συγγνωμη αν κουρασα
το mcaskey αυτο εχει κατι επιπλεον απο τις απο usb αναβαθμισεις..?