Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 35 of 96 FirstFirst ... 102530333435363740456085 ... LastLast
Results 341 to 350 of 960

Thread: Τα πάντα σχετικά με την οικογένεια των δεκτών edision.

Senior Member
    Uploads
    5

Re: Τα πάντα σχετικά με την οικογένεια των δεκτών edision.

Ιδιο δεκτη δεν εχω.

Ομως σε piccollo και YU MA TU HD στις 3.1Ε συχ. 12733 ( ΟΧΙ 12734 )
    με το ...... mcaskey-for-all receiver suport mcaskey bin-by-kost-Greek.zip
    βλεπω απο τοτε ( που το εβγαλε ο φιλος kost )μεχρι και ...ΤΩΡΑ....

και αν καποιος θελει καποιο αλλο mcaskey ,με τον Ορτον κανει αντιγραφη - επικολληση (αφου πρωτα σβησει οτι σχετικο με ΝΕΡΙΤ) ,κραταει αυτα που τον ενδιαφερουν στο καινουριο , και βλεπει.
    Καλη επιτυχια.

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Γεια σας καί από εμένα ,στην παρέα,με Edision VIP3 Magicvision και με το τελευταιο soft 1.6.40 ,και με το mcaskey bin-by-kost-Greek.zip τού
    φίλου μας,ολα ανοίγουν ,εκτός το Nerit Sport,αν και έκανα το κόλπο με την συχ. 12733 ( ΟΧΙ 12734 ),δεν ανοίγει με τίποτα.
    Το περίεργο είναι,ότι ο edision progressiv hd compact ,μόνο με την αναβάθμηση του σε 1.6.40 ,ανοίγει όλα τα κανάλια,χωρίς καμμιά επέμβαση στα mcaskeys.
    Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικά με τό πρόβλημα αυτό;;;;;;;;;;
    Ευχαρηστώ εκ των προτέρων.

Member ioanis papas's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by cyclades View Post
    Ιδιο δεκτη δεν εχω.

Ομως σε piccollo και YU MA TU HD στις 3.1Ε συχ. 12733 ( ΟΧΙ 12734 )
    με το ...... mcaskey-for-all receiver suport mcaskey bin-by-kost-Greek.zip
    βλεπω απο τοτε ( που το εβγαλε ο φιλος kost )μεχρι και ...ΤΩΡΑ....

και αν καποιος θελει καποιο αλλο mcaskey ,με τον Ορτον κανει αντιγραφη - επικολληση (αφου πρωτα σβησει οτι σχετικο με ΝΕΡΙΤ) ,κραταει αυτα που τον ενδιαφερουν στο καινουριο , και βλεπει.
    Καλη επιτυχια.
    Λοιπόν καλέ μου φίλε για να καταλάβω και εγω ο αδαής πές μου σε παρακαλώ βήμα-βήμα πως γίνεται η διόρθωση σε ενα mcaskey;πώς το ανοίγουμε,αντιγράφουμε ,κολλάμε ,ξεκολλάμε,πριονίζουμε κ.ο.κ....εγώ δεν εχω ιδέα πως γίνεται αυτό ας καθήσει κάποιος που ξέρει να μας γράψει δυό πράγματα να τα μάθουμε και εμείς.

Contributing Member kostas1's Avatar
    Uploads
    15

Anoigeis to mcaskey me enan key-editor.(file open) Otan ginei afto vlepeis ta kleidia pou exei mesa ksexorista se kathe kodikopoiisi. Meta pas File-->Create softcam.key kai to vazeis sto desktop. To anoigeis me windows editor kai vlepeis ta kleidia,edo mboreis na ta alakseis na ta sviseis na prostheseis klp. Meta an thymame kala,pas edit kai "add key from softcam.key"kai ta kleidia pernane mesa sto mcaskey pou anoikses.(ola ta kleidia pou anoikses,afta pou evales esy,afta pou esvises den yparxoun.) ..To diko sou mcaskey valto kapou na to exeis,den ksereis an petixei to peirama.

Member
    Uploads
    0

Μιλαω για τον δεκτη μου edision mini 2in1. Αλλα απ'οτι ξερω ειναι στην ιδια λογικη με τον δικο σου.

Σβησε (αν δεν το εχεις κανει) την Νsports και κατεβασε την ξανα (στην αρχη μονο καναλι..και αν δεν δειχνει σβησε την συχνοτητα απο το "εγκατασταση δορυφορου" και ξαναπερασε την.

Για το 12733 η 12734 το εφερα σαν παραδειγμα. Αναλογα με το πως εχει κατεβει στον δεκτη. Ας ειναι και 12735
    Το ειπα γιατι με τα τελευταια λογισμικα εχει καποιο προβλημα στο να περνας καποια κλειδια με το τροπο "δυο φορες διαδοχικα το info και στο καπακι το πρασινο πληκτρο".Απ' ο,τι εχω καταλαβει, (πρωτα δεν το ειχε αυτο) καπου μπερδευεται αν ειναι και καποιο αλλο καναλι σε biss στην ιδια συχνοτητα και στο ιδιο ServId. Βεβαια αυτο ειναι πιθανο να συμβει οταν το ServId ειναι 000001 η 00002..
    Ισως υπαρχει καποιο παλιο κλειδι και το μπερδευει..

Για να περασεις η να επεξεργαστεις κλειδια με το ortonkey (biss-irdeto-viaccess κ.α) Θα ανοιξεις το προγραμμα, θα πατησεις πανω sto file.. μετα θα πατησεις οpen και θα επιλεξεις την αναβαθμιση τις επιλογης σου (η το mcaskey).. μετα πανω δεξια εκει που εχει τα κλειδια θα πατησεις το βελακι και θα επιλεξεις τυπο κλειδιου (irdeto-viaccess η αλλο) .. μετα κανεις οποιες επεξεργασιες η προσθηκες θελεις.

Για τα biss
    Θα πατησεις πανω sto file.. μετα θα πατησεις οpen και θα επιλεξεις την αναβαθμιση τις επιλογης σου (η το mcaskey).. μετα πανω δεξια εκει που εχει τα κλειδια θα πατησεις το βελακι και θα επιλεξεις biss.. μετα εκει που λεει help θα πατησεις το δεξι βελακι που λεει Αdd row, θα επιλεξεις key 8 και πατας οκ.. μετα κατω κατω θα σου εχει μια νεα σειρα για να περασεις τα κλειδια
    παραδειγμα
    CAID PROVIDER type index keyData Freg Name
    2600 000000 key8 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00000 user enterer key
    εκει κανεις τις αλλαγες-προσθηκες που θες (θα πρεπρει να ταιριαζουν οι συχνοτητες που ειναι περασμενες στα κλειδια και αυτες που ειναι στην εγκατασταση δορυφορου, επισης στο index να εχεις 01 η ff).

Για να καταλαβεις την λογικη του.. ανοιγεις το mcaskey bin-by-kost-Greek.zip (η οποιο αλλο θες)
    και ανοιγεις σε παραθεση και την αναβαθμιση (αντιγραφο ασφαλειας) τις επιλογης σου (η το δικο σου mcaskey)..
    πας στα biss στο mcaskey bin-by-kost-Greek.zip και βρισκεις αυτο που θες, το μαρακαρεις (θα πατησεις αριστερα εκει που λει Νο) δεξι κλικ copy, και το κανεις επικολληση στο δικο σου mcaskey, εκει (οπως ειπα και πιο πανω)

που θα σου εχει μια νεα σειρα για να περασεις τα κλειδια. Μην πας πανω σε αλλο κλειδι για να το αντιγραψεις γιατι θα στο αντικαταστησει.
    Αν πατησει στο keyData (στο πρωτο 00 00 00 00 00 00 00 00) και μετα δεξι κλικ copy key, μπορεις να αντιγραψεις μονο το κλέιδι
    Μπορεις με Ctrl+A να μαρκαρεις ολα τα biss απο το
    mcaskey bin-by-kost-Greek.zip και μετα πατωντας (το δευτερο πανω αριστερα) edit (copy κ.τ.λ) να τα περασεις στο δικο σου.
    Η μπορεις να διαλεξεις ποια θες και να αντιγραψεις μονο αυτα. Αρκει να εχεις δημιουργησει ενα (δεν θελει πολλα) νεο

CAID PROVIDER type index keyData Freg Name
    2600 000000 key8 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00000 user enterer key
    για να μη σβησεις καποιο αλλο κλειδι.
    Αν τελικα εχεις φτιαξει το mcaskey οπως το θες να το περασεις και στο αντιγραφο ασφαλειας.. πατας (πανω -το τριτο αριστερα) Tools ---> Download keys in soft και διαλεγει που θα το περασεις.

Αυτα σε γενικες γραμμες.. Δεν μπορω να εξηγησω ολες τι επιλογες (δεν τι ξερω κιολας) αλλα αν καταλαβεις την λογικη του μετα δεν ειναι δυσκολο.

Senior Member
    Uploads
    0

περα απο τα biss..?οι αλλες κρυπτογραφησεις πως δουλευονται?...υπαρχει δυνατοτητα...?

Uploads
    15

..Mboreis na peraseis oti theleis,arkei na doulevei to kleidi.

Senior Member
    Uploads
    0

ναι δεν αμφισβητω..γιατι σε progressiv τζιφος...

Uploads
    15

Quote Originally Posted by andro1980 View Post
    ναι δεν αμφισβητω..γιατι σε progressiv τζιφος...
    ..Ti akrivos theleis.?

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by satuser1 View Post
    Parakatw sou dinw ena Softcam feed.Tha anoikseis to zip kai to IPK datei tha to peraseis sto TMP tou receiver me ena FTP programma(DCC i TOTAL COMMANDER).Meta tha pas sto MENU tou receiver-prostheta (plugins)-Media scanner-ok-internal flash-tmp kai afou to tsekareis to kaneis install.Pas pali sto menu -prostheta-prasino kai tha sou deiksei sta addons ektos twn allwn kai SOFTCAM (EMU).An den sou ta deiksei kane reboot.Apo ta softcam tha katevaseis ena OSCAM kai to MGCAMD.Den yparxei cccam gia to receiver afto.
    ξανά ευχαριστώ φ'ιλε..... το έκανα, μου τα έβγαλε αλλά στα πρόσθετα δεν μου τα δείχνει...έκανα reboot τίποτα...βασικά θέλω να δω και digea δορυφορικά... μήπως πρέπει απλά τώρα να περάσω κάποιο κλειδί? αλλά πως θα ενεργοποιήσω το mgcam? εφόσον δεν μου το βγάζει σαν πρόσθετο (plug in)...συγνώμη που σε πρήζω αλλά είμαι λίγο στραβός στο Ε2....

Advertise Here