οκ παιζει ρολο και ο σερβερας σου ετσι? μεχρι στιγμης παιζουν αυτα που λεγαμε
οκ παιζει ρολο και ο σερβερας σου ετσι? μεχρι στιγμης παιζουν αυτα που λεγαμε
Γεια σας και απο μενα και καλως σας βρηκα.
Εχω Progressive hd compact και κατεβασα πριν μερικες μερες το τελευταιο patch.
Το πρωτo ζητημα ειναι πως απο το ORF δεν ξεκλειδωνει τιποτα.Το εχει καποιος αλλος το προβλημα αυτο;
Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει μανουλ τροπος για μπισκοτα.θα με ενδιεφερε πχ κατι σε bein sports...
Απο οσο καταλαβα πρεπει να κατεβασω καποιο Key editor και να δουλεψω μονος μου το patch προσθαφαιρώντας μπισκοτα.
Καταλαβα καλά η μήπως κάνω λάθος;
Καλησπερα.Για το ORF στον Αστρα παιζει κανονικα και το SD και το HD.Μιλαμε για την αναβαθμιση απο sat-soft την τελευταια.Τωρα για μπισκοτα που λες,ειναι σχετικα ευκολο να τα περνας και χειροκινητα.Και τελος για τα bein sports υπαρχουν καποια feeds στις 3.1e αλλα ανοιγουν μονο την ωρα των αγωνων.
Ευχαριστώ για την απάντηση...
Ισχύει το key editor = on MENU, SYSTEM TV, "RED BUTTON" - if you have no "RED BUTTON" press (0000) και έπειτα περνας χειροκίνητα ή ψάχνω κάτι άλλο;
Δυστυχώς εχω μονο 9-13-19 και ουσιστικά δεν εχω ψαχτεί με feeds....
Επίσης για κάποιο λόγο το orf μου τα βγάζει κωδικοποιημένο.Αντιθετα το austria sat μου κατεβαίνει...
καλησπέρα παιδιά... υπάρχει κανα openpli e2 image για τον pingulux?
παντως αν μπορει καποιο παλικαρι να δωσει ενα μπουσουλα για το πως περνιουνται κλ εκτος μπισκοτων θς ναι μεγαλη υποθεση..γιατι μ αυτον τον εντιτορ στον προγκρεσιβ μανικι...αν γινεται βεβαια..
Κανενας καλος?