Παιδες εγω που ρωτησα πριν απο μερες πως περναμε cccam σε progressiv hd μπορει καποιος να με βοηθησει?
Παιδες εγω που ρωτησα πριν απο μερες πως περναμε cccam σε progressiv hd μπορει καποιος να με βοηθησει?
re petro eykolo einai an krinw apo argus mini panw katw to idio menou exei pas net client confing kitrino koumpi kai bazeis ip port user pas kokino kai enable cccam
Χρηστο προφανως πρεπει να χει αλλο μενου γιατι εχει μενου/εργαλεια/network local settings/βαζω 4 μηδενικα,μου βγαζει κοκκινο κουμπι για επεξεργασια,και εχει κατα σειρα
1)Server number
2)URL
3)SERVER PORT
4)Χρηστης
5)Password
6)Auto connect Ανενεργο-Ενεργο
7)Login
Σ εκεινο που σκαλωνω ειναι οτι σε οσα εχω βρει γραφει C: ενω στην πρωτη επιλογη του μενου,μου βγαζει μονο νουμερα (απο 1 ως 4)
σε βλεπω 2 μηνες παιδευσαι αν εδεινες ενα 10αρικο παραπανω και επερνες τον οπτιμυς θα ησουν οκ .... παμε παρακατω δοκιμασε τα παρακατω οκ
1)Server number αυτο σημενει να διαλεξεις τν σερωερ που θες απο το 1 μεχρι το 4 μπορεις και στους 4 να βαλεις τα ιδια αρχεια τις c line poz exeis ok εσυ βαλε πχ τρον 1 σερβερ οκ παραδειγμα σου δεινω στην παρακατω φωτο .....
παραδειγμα σου δεινω με την φωτο ξερω οτι δεν ριναι του προγκρεσιβ οκ
http://www.pic-upload.de/view-211772...854-3.jpg.html
2)URL .. αυτο πιθανον ειναι η διευθυνση της c line πχ C: poseidon.dyndns.org to C: den to grafoume ok sta edision underline mallon kai edo..........
3)SERVER PORT edo bazeis noumero px to 17500 ean to noumero toz port sou den einai pentapsifio tote mprosta tha baleis mideniko i medenika mexri na ginei 5psifios ok
4)Χρηστης bazeis to username ok
5)Password to pw
6)Auto connect Ανενεργο-Ενεργο energo
7)Login kaneis login pisteúo ..........
ΥΣ. δες εδω ειναι ακριβος το ιδιο με το δικο σου megasat 720 το software tou mpainei kai sto diko soz ok ton prograsiv kapoios to ekane ok αλλα εσυ μην παρασυρθεις και το κανεις οκ!!!!!
http://www.google.de/imgres?imgurl=h...ed=0CDoQrQMwCA
Αδεφε οταν πηρα τον δεκτη πριν 3 χρονια δεν υπηρχε ο underline αρα δεν ειναι θεμα χρηματων
Οντως ψαχνομαι μονο το τελευταιο 3μηνο με κλειδια η οτιδηποτε,πιο μπροστα εβαζα μονο αναβαθμιση
Το στικακι εχει καμια 20αρια μερες,που το εδωσε φιλος γι αυτο και ρωτησα
Θα το δοκμασω οπως λες,αν και η φωτο που ποσταρες δεν εχει σχεση με το μενου του δεκτη
Θα το δοκμασω οπως λες,αν και η φωτο που ποσταρες δεν εχει σχεση με το μενου του δεκτη
για αυτο μετα το συμπλήρωσα αλλα δεν το ειδες γιατι ηξερα οτι αυτο θα ρωτησεις τεσπα
και πεσ μου ποια βερσιον εχεις επανω και ποιο wifi stick poio montelo poia marka giati kapou allou rotaei kapoios allos
κανενα νεο mcaskey.bin? μας τα εχει κανει τσουρεκια με τις αλλαγες συχνοτητων
Kαλησπέρα παιδιά!!! μήπως ξέρει κανείς να μου πει αν μπορώ να βάλω EPG σε enigma2 (open-atv image) iptv playlist στον argus pingulux???? ή αν υπάρχει κάποιο plugin που το κάνει αυτόματα???![]()