Υπάρχει τρόπος σε Edision proggressive hd να αλλαχθεί το Bootlogo και να μπει κάποιο επιλογής μας?
Υπάρχει τρόπος σε Edision proggressive hd να αλλαχθεί το Bootlogo και να μπει κάποιο επιλογής μας?
λοιπον απ οσο εκανα χθες το βραδυ μια γρηγορη γυρα.Tnt εκτος απο τα 2 κρατικα(TF1,FR2)τα αλλα 3+καποια αλλα(W9,D8,NUM23,TMC και κανα 2 ακομα που δεν τα θυμαμαι)"φωτισαν",εκτος απ τα παλια.
Digea κανονικα
Hotbird Mezzo ok,tv globo οχι
Bulsat εκτος απ τα φοξ λογω αλλαγης κωδ/σης οκ.Skylink τσεχια,Σλοβακια οκ
Δεν εχω δει μονο upc απο thor(πιθανον να μην δουλευουν).Θα το δω καποια στιγμη
Γενικα περαστηκαν απο tnt καποια νεα κλαδια
Editor ιδιος
Εχουν βγει αναβαθμισεις για αρκετα μοντελα με ημερομηνιες 12/1 και 13/1. δεν εχουν βγαλει ακομα για τον μινι 2/1
Πετρο πολυ ενδιαφεροντα.ολα αυτα.δηλαδη σπαει οντως καναλια απο tnt skylink,orf κλπ...σπαει και canal + στον αστρα?προς το παρον εχω μονο 13ε,το μεγαλο δε το κεντραρα ακομη..το γκλομπο πρεπει ν αλλαξε δορυφορο,οπως το εμ σι εμ..
Πετρο συμπαθα με,δε βρηκα χρονο για το πατς.δε το ξεχναω ομως
Ασχετο,ρε παιδια το euronews σας παιζει στα ελληνικα?απο προχθες με τη νεα ανιχνευση μου βγαζει το γερμανικο..καλο βραδυ σε ολη την παρεα..!
Canal+ οχι.Τωρα για το γκλομπο που λες δεν το ψαξα.Αλλα tnt παιζει περισσοτερα.Τα orf επαιζαν παντα.Για το euronews επισης δεν εχω ιδεα
Το globo άλλαξε κωδικοποίηση. Για ποιο euronews λέτε;
Ωραιος πετρο..το euronews το ελληνικο στις 13ε σεραφειμ..εκανα χθες ανιχν αο την αρχη..κ τωρα μου βγαλε το γερμανικο..!
Επιλέγετε τον ελληνικό ήχο;
Ναι ρε συ σεραφειμ πριν λιγο το κανα!περασα λογισμικο προχθες κ τα γυρισε ολα γερμανικα,το μυαλο μου και μια λιρα..![]()
παιζει μια χαρα το euronews 12597 V 27500 13E me ellhniko sxoliasmo