καλησπέρα, μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τις νεες συχνότητες του digea στον 3.1Ε (nerit&digea) και πως να τις περάσω χειροκίνητα στον pingulux enigma2???
καλησπέρα, μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τις νεες συχνότητες του digea στον 3.1Ε (nerit&digea) και πως να τις περάσω χειροκίνητα στον pingulux enigma2???
Pane menou- xeirokiniti anazitisi-Anazitisi enos transponder ( user defined trasponder ),dialekse DVB-S2-QPSK kai vale:
12702 H -13960-3/5 kai tin12720 H me ta idia ypoloipa stoixeia. Ta kleidia ( einai sto softcam key) einai 8 assoi kai isxyoun kai gia tis palies syxnotites -paizoun akomi.
Η συχνοτητες παιδια δεν εκμπεμπουν πλεον εικονα και ηχο ναι μεν οταν σκαναρεις στις παλιες συχνοτητες κατεβενουν τα καναλια αλλα μπερδευεται ο δεκτης *ενιγμα2* και κατεβαζει απο 12702 και 12720,
Σε ντρεαμποξ 800 και 7020 χαντε που δοκιμασα σε edision δεν ξερω
όλες παίζουν κανονικα νέες και παλιές στον piccollo , στον Cloud Ibox2 ενιγμα 2 δεν κατεβαινουν 12548 και 12568 ενώ σκανάρει αλλά δεν τις αποθηκεύει
Αυτο ειναι το θεμα οτι και σε μενα τα σκαναρει κανονικα αλλα ειναι τα καναλια απο τις 12702 12720 παρατηρα σκαναρε την 12568 και δες το καναλι Ε το βγαζει σαν Ε ειναι απο την 12702 στην 12568 το εβγαζε Ε tv το συγκεκριμενο καναλι,
Καθως και το μακεδονια στην 12568 το εβγαζε m.tv τωρα αν σκαναρεις στην ιδια συχνοτητα το βγαζει M.tv οπως ειναι δλδ στην 127020
Με λιγα λογια ειναι ενεργες οι συχνοτητες αλλα κενες αδειες απλα μπερδευεται ο δεκτης σε οπτικουμ και σε οκταγον δεν παιζει τιποτα στις παλιες συχνοτητες
όλες παίζουν κανονικα νέες και παλιές σε Amiko alien 8900 HD
Καλησπερα παιδια.Εχω εναν edision piccollo,κ εχει δυο μερες δε μπορω να παρακολουθησω τα ελληνικα καναλια μεσω eutelsat.
Δυστυχως δεν ειμαι κ τοσο ενημερωμενος σχετικα με τους δεκτες ωστε να γνωριζω τι να κανω.
Μπορει καποιος να με συμβουλεψει,διοτι βρισκομαι σε απομακρυσμενη περιοχη που δεν πιανει σημα και τωρα ειμαι χωρις τηλεοραση.
Ο δορυφορος ηταν η λυση μου.Ευχαριστω εκ των προτερων.
Oxi den einai.Kati allo synvainei.