Δεν είναι θέμαοτι δεν βλέπω κανάλια ,δεν μπορώ να κατεβάσω καθόλου σήμα από τον δορυφόρο ,θα ξαναδοκιμάσω το απόγευμα γιατί ο ηλιος καίει κα πήρα ένα χρώμα λες και έκανα 100 μπάνια.
Δεν είναι θέμαοτι δεν βλέπω κανάλια ,δεν μπορώ να κατεβάσω καθόλου σήμα από τον δορυφόρο ,θα ξαναδοκιμάσω το απόγευμα γιατί ο ηλιος καίει κα πήρα ένα χρώμα λες και έκανα 100 μπάνια.
***useless quote***
Τι δεκτη εχεις?
Γιατι.. (δεν θυμαμαι ποιος το ειχε αναφερει.. νομιζω ο Sakis σε αλλο site) για δεκτη edision.. (ηταν λαθος η ρυθμιση)
Πηγαινε στο.."εγκατασταση δορυφορου".. στον EutelSat 3.1 και κοιτα στο
"τυπος LNB" ---> "UNIVERSAL" και
βαλε (αν δεν ειναι ετσι)
1η συχνοτητα
9750
2η συχνοτητα
10600
Μπορει να συμβαινει κατι αναλογο και σε εσενα.
Τον entission nano έχω οι συχνότητες είναι οκ τις είδα και εγώ.
Τελικά ξαναφλασάρισα τον δέκτη και τα κανάλια κατεβηκαν νερό,βρήκα σήμα απο το δορυφόρο κατευθείαν,τι να πώ και παιδευόμουν απο χθές.
Τα κανάλια είναι οκ και τώρα μένει η τοποθέτηση στον παππού στο χωριό.Τι παιδευόμουν δυο μέρες απλά ήθελα να δώ αν ανοίγουν τα κανάλια, γιατί στο χωριό ίντερνετ γιόκ.
Ενα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά.
..Telos kalo,ola kala.
απλά δεν υπάρχει ιντερνετ για βοήθεια καλή ώρα σε πιθανό πρόβλημα
Να χρησιμοποιώ τον δέκτη σαν πεδιόμετρο, όχι δεν υπαρχει λόγος .Προφανώς θα ζεσταίνεται τα έχουν ψευτίσει εντελώς ποιά.
Ευχαριστώ πάντως
Καλαησπερα σε ολους με μια απορια.Εχω τον progressiv HD c και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα
Συνδεομαι με ενα σερβιτορο ο οποιος τις 2 τελευταιες μερες αλλαξε το pass με περισσοτερους χαρακτηρες
Ενω ξεκινω να γραφω το pass λογω πολλων χαρακτηρων με ξαναγυρναει στην αρχη του πεδιου
Εχει καποια ρυθμιση γι αυτο ξερουμε κατι;
Ωραίος σερβιτόρος φιλέ petros1969![]()
***useless quote***
Πιθανώς με 16δικο συστημα !!!
καλημέρα σε όλα τα μέλη! έχω έναν edision argus miniplus highspeed 2 in 1 που μόλις πήρα...πέρασα με αναβάθμιση το 1.6.55 από το satsoft.. το πέρασμα της γραμμής στο δέκτη μέσω του net client config πώς γίνεται;
αν η γραμμή είναι: C: hostname port user pass
βάζουμε:
server name: hostname
service port: port
username: user
password: pass
Ενεργοποιούμε τα active server και emm enable, διαλέγουμε emulator cccamd και προχωράμε;;;
αν ξέρει κανείς ας δώσει τα φώτα του...