ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΒΑΖΩ mcas ΣΕ cloud ibox 2 plus blackhole ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ?
XRISTOS1 ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ? με mgcamd δουλεύουν ?
EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΒΑΖΩ mcas ΣΕ cloud ibox 2 plus blackhole ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ?
XRISTOS1 ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ? με mgcamd δουλεύουν ?
EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΕΧΩ blackhole
-------------------------------------------
gianakis ειπαμε να βοηθησουμε να δουνε οσοι εχουν εντισιον και σενα σε πειραξει ο 4,8 η σιριους οκ δε ξαναγραφουμε τπτ εγω βλεπω πανω απο 60 καναλια power αντε καληνυχτα
Με Ελληνικους υποτιτλους Φιλε.......η λεμε ετσι ενα νουμερο?...
Ευχαριστω για τα σεβη.Μακαρι μερικοι,να αντιλαμβανονται την υπερβολικη αλλα καθολου ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ αγανακτηση σου.Να εισαι καλα,και παντα εδω,γιατι σε ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!!
Προφανώς είσαι εκτός τόπου και χρόνου παλικάρι... Λυπάμαι...
Όσο για τις ειρωνίες που έγραψες προς εμένα, χωρίς καν να σε έχω ενοχλήσει..., ενα θα πω μόνο: ΑΠΑΞΙΩ' να σου απαντήσω ανταποδίδωντας με βρισιές, ούτε θα πέσω στο επίπεδό σου...
Το να ειρωνεύεσαι κάποιον που έχει λιγότερες γνώσεις απο εσένα, και να προσπαθείς να τον φιμώσεις χωρίς λόγο και μάλιστα βρίζοντάς τον πίσω απο μία οθόνη χωρίς να τον ξέρεις, τότε αυτό είναι που σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΕΙΛΙΑ...!
Παρακαλώ τους moderator να κάνουν Ban το μέλος 'gianakis' διότι με ειρωνεύτηκε επανειλημμένα, χωρίς να το ενοχλήσω, παραβαίνοντας τους κανόνες του foroum.
Σας ζητώ συγνώμη για την όποια αναστάτωση... Απλά θέλησα να κάνω μία ερώτηση σε ένα πρόβλημα που είχα, προσπαθώντας να το λύσω μόνος μου, και να βοηθήσω και όσους είχαν το ίδιο πρόβλημα. Η συζήτηση τελειώνει εδώ.
![]()
Φιλε μου, Η εκφραση <<Βαρια κουβεντα>>να μην εχει καμμια σχεση με εμενα,γιατι ειμαι το ακριβως προηγουμενο Post.Εγω απλως ρωτησα,με Ελληνικους υποτιτλους?Και ξανα ρωτω...
Χωρις καν'ενα παθος!!με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ Υποτιτλους??Καλο σου απογευμα.
φιλε μου με ελληνικους Υποτιτλους βλεπω μονο απο thor προς το παρον 5 καναλια
animal planet HD discovery HD show DXT id extra science HD
Να εισαι παντα καλα Ευχαριστω