@ makias79 καποια στιγμη όταν θα ειμαστε στο δικο μας μεροςθυμισε μου να δουμε μερικα πραγματα
@ makias79 καποια στιγμη όταν θα ειμαστε στο δικο μας μεροςθυμισε μου να δουμε μερικα πραγματα
Ok rafail![]()
..Kalimera. ..Mipos exei kapios web-TV lista gia edision piccollo 3in1 pou na doulevei.?
Mηπως λεω πρεπει να εγκαταστησεις πρωτα την 1.101 και επειτα την 1.205? εγω εβαλα κατευθειαν την 1.205 και δεν παιζει απο power vu σε c/s. Πρεπει να τον κλεισω και να τον ξαναανοιξω.'Ενα αλλο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το wi fi. καθε φορα που τον ανοιγω δε μπορει να συνδεθει και πρεπει να απενεργοποιησω το wi fi και να το εεργοποιησω παλι για να συνδεθει.
gianakis δοκιμασα και απο τα δυοhttp://www.sat-soft.net/
http://ichliebe.tv/ το ιδιο αποτελεσμα. εχω τον σκετο nano oxi ton plus.τον πηρα οταν πρωτοβγηκε εγω απο τον απριλιο τον εχω δεν ειχε βγει τοτε ο plus
ant_laz μα απο την 1.101 πηγαμε στην 1.205 δεν βγηκε ενδιαμεσα κατι αλλο. επισης παιδια οταν κανετε update πληρης και loader δε περνατε? η μηπως κατι αλλο. εγω ετσι το περναω και μετα περναω τη λιστα καναλιων που εχωMηπως λεω πρεπει να εγκαταστησεις πρωτα την 1.101 και επειτα την 1.205? εγω εβαλα κατευθειαν την 1.205 και δεν παιζει απο power vu σε c/s. Πρεπει να τον κλεισω και να τον ξαναανοιξω.'Ενα αλλο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το wi fi. καθε φορα που τον ανοιγω δε μπορει να συνδεθει και πρεπει να απενεργοποιησω το wi fi και να το εεργοποιησω παλι για να συνδεθει.
..Efxaristo gia tin lista.Den exei omos ta Ellinika kanalia mega,ant1 klp.
Webtv λιστα με Ελληνικα καναλια. Αυτη οπως ειναι την φορτωνεις στον Picollo.
lipon h lisi gia ta edision progresiv c+ se osous exoun problima gia na pezoun power vu k cam mazi einai h eksis.
ftiaxnoume mia lista me prota ta kanalia pou mas endiaferoun se power.
meta bazoume to VH1 h TO SPORTCLUB dokimasmena k ta 2 kanalia k amesos meta to HISTORY.k ola douleuoun mia xara to cam zontaneuei k pezei.
trelo ala esti pezei afti thn stigmi se mena pou to dokimasa me free server.
κωστα δεν εχω για πικολο αν θες σου δινω και την φτιαχνεις εσυ αν ξερεις σε λιστα m3u
ronsar σε μενα φιλε τελικα εφταιγε το μπρατσο στηριξης lnb κοιταγε λιγο πιο πανω λογω τουμπας απο αερα αλλα αλλαξα και το lnb για καλο και κακο