Φιλε μου fux22 το προηγουμενο POST μου γραφτηκε για ........τους γνωστους λογους.Διστυχως δεν ελαβα κανενα PM σου,και....περιμενω!!!!!
-----------------------------------
AFN Edit se sportHD E2 9° E
afn.jpg
Ρε παιδιά τι γίνεται τις τελευταίες ημέρες με το τούρκικο πακέτο digiturk; Έχουν κλειδώσει ορισμένα κανάλια η μόνο σε εμένα δεν αναγνωρίζει ο δέκτης τα μπισκότα. Η αναβάθμιση είναι του Ιουλίου. Στο extreme sports το fox sports και σε ορισμένα με ντοκιμαντέρ έχει πέσει μαύρο. Στα υπόλοιπα ελεύθερης εμβέλειας κανάλια αλλά και τα παιδικά κανάλια παίζουν κανονικά. Κρίμα για τους φίλους των ντοκιμαντέρ διότι είχε όλα τα γνωστά κανάλια και το καλό παρότι σε τούρκικο πακέτο μπορούσες να αλλάξεις την γλώσσα ήχου από (tur) δηλαδή μεταγλώττιση σε τουρκικά σε (orj) δηλαδή άκουγες τον φυσικό ήχο που ήτανε φυσικά τα αγγλικά. Όποιος ήξερε καλά την αγγλική γλώσσα απολάμβανε. Τώρα σκούρα τα πράγματα και για αυτούς καθώς δεν παίζει κάποιο άλλο πακέτο ανοιχτό. (Το παραπάνω το πόσταρα καταλάθος στο ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μου απάντησαν κάποιοι φίλοι και τους ευχαριστώ αλλά πιστεύω εδώ μπαίνουν πιο γνώστες οπότε περιμένω απαντήσεις. Ευχαριστώ.)
E! τοτε φιλαρακι πιασε και ποσταρε σε ολες τις ενοτητες με αυτην την λογικη......
Ποσταρες στην αρχη εδω, σου λεω οτι ποσταρεις σε λαθος ενοτητα,
σου λεω:"Φιλε θα σε παρακαλουσα να προσεχεις σε πια ενοτητα postαρεις .......
Δεν χρειαζεται να γινομαστε κακοι ......."
και στο μεταφερω στην σωστη (ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ )
και εσυ την ξαναpostαρεις παλι εδω!!!!......
Φταιω εγω μετα που σου ριχνω καρτα;......
ηρεμα και καλη βδομαδα παιδια
Καλησπερα
Ειμαι κατοχος εδω και 3 μερες του Edision arguspingulux mini....πριν απο αυτον ειχα τον Xcruiser xdsr 400 και τον ηξερα καλα.
Με τον edision εχω πελαγωσει ομως.Πολλες επιλογες που δεν τις ειχε ο πρωτος μου δεκτης οποτε δεν καταλαβαινω πως θα τις αξιοποιησω.
Αν καποιος εχει το χρονο και θελει να με βοηθησει σε 2-3 πραγματακια που θελω να ρωτησω ας απαντησει στο post.
Η επικοινωνια μπορει να γινει και μεσω Fb αν εδω υπαρχει προβλημα.
Ευχαριστω
Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις;
Σου εστειλα μνμα
Ευχαριστω για την ανταποκριση...
Λοιπον δεν ξερω πως περναω plugins στο δεκτη που διαβασα πως χρειαζονται.
Δεν ξερω τι ειναι η λειτουργεια ftp και πως μπαινω σε server
Δεν μπορω να περασω κλειδια ουτε καν τα biss γιατι δεν βρισκω μενου για κλειδια.
Αυτη τη στιγμη εχω κατεβασει turksat-astra-hotbird-badr και εχω σκοπο να κατεβασω amos-sirius και eurobird.....
Εκδοση συστηματος 1.2.80
Εκδοση εφαρμογης 1.2.80
Εκδοση βασης δεδομενων 1.10
Εκδοση kernel 2.6.32-00
Εκδοση U.boot 1.3.1-021
Panel sofware 1.13
Δεν ξερω αν αυτα που εγραψα αντιστοιχουν στο τι λειτουργικο εχω .....γενικως δεν παιρνω χαμπαρι τι γινεται με τον δεκτη