Σας ευχαριστώ ολους
ioannis papas sou exw steilei pm
Σας ευχαριστώ ολους
ioannis papas sou exw steilei pm
γεια σας...εχω εναν piccolo και αντιμετωπιζω προβλημα με το τηλεχειριστηριο.Βαζοντας τα καινουργια λογισμικα (οποιο και αν ειναι αυτο) παω να πατησω τα πληκτρα του και πηγαινει σαν τρελο σαν να το παταω εγω πολλες φορες το ιδιο μπουτον.ολα τα κουμπια κανουν το ιδιο.Μετα απο κανενα 10 λεπτο επανερχεται κανονικα.Οταν κλεισω τον δεκτη και τον ξανανοιγω παλι τα ιδια.Το ιδιο επισης κανει αν αφησω τον δεκτη σε αδρανεια για καποιες ωρες.Αν καποιος γνωριζει κατι.......
[QUOTE=kurt4000;1079045]Αυτος ο συγκεκριμενος ειναι φοβερο εργαλιο για τα λεφτα του και με οπεν πλι ιματσε σφυραει
Ευχαριστώ τελικα ηρθε ενα φιλαρακι και μου εδωσε τον 3ιν1 unterline . Να βαλω λογισμικο απο το ILMT η το Ελληνικο SAT-Soft? Μπορεί καποιος να μου στείλει κανενα Tutorial ?
τελικα παιζει ρε παιδια το sportdigital; στειλε κ μενα pm αν χρειαζεται να κανω κατι, θελει καινουργιο mgcamdkey;
το πιασα κ το νεο καναλι, παλι δεν ανοιγει, ακομα κ αν δοκιμασα διαφορα αρχεια/κλειδια του φεβρουαριου, αν θελει καποιος ας μου στειλει pm πως ανοιγει το ρημαδι :p
χλωμο το βλεπω να ανοιγει μονο αν εχεις σερβιτορο παιζει
παρτε και μια web tv list για argus miniplus και όχι μονο![]()