Γεια σας,
Θα ήθελα να ρωτήσω το αρχείο mcaskey BY KOST GREEK μπορεί να μπει σε Edision Progressiv HD.? Παίζει ρόλο αν λαμβάνω μόνο τις 3.1Ε? (Από ότι είδα περιλαμβάνει κανάλια και άλλων δορυφόρων)
μπορει να μπει αλλα τον τροπο τον ξερεις ?_____ με ποιο προγραμα με ποιον εντιτορ ___????
Βασικά δεν ξέρω τον τρόπο. Τα παλιά μπισκότα τα είχε προεγκατεστημένα. Μπορείτε να με βοηθήσετε?
αν καποιος ξερει τον τροπο ασ μας πει !!!!!!! αλλιως μονο μανουελ θα τα περασεις
με τον Orton Key Editor 1.8 γινεται ευκολα αλλα δεν τα αποθικευει μετα σαν abs αρχειο !!!! εκτος εαν κατι μου διαφευγει
Μπορώ να τα περάσω manual...?
εχω τον pinglux plus .
προχθες που εβαλα τις καινουργιες συχνοτητες της νεριτ,νεριτ hd και νεριτ sports δειχναν οτι ηταν ελευθερα αλλα δεν ανοιγανε.
χθες ηταν ανοιχτο το νεριτ sports μονο.
γνωριζει καποιος τα κλειδια για να ανοιξουν ? με ενδιαφερει ειδικα το νεριτ hd.
Στο πόστ 159 είναι ρε φιλαράκο πόσο θα σου '' κόστιζε''να διαβάσεις και λίγο πρίν ζητήσεις κάτι
σε απαντηση στο φιλο που ρωτάει αλλα και στο φιλο που τον παραπεμπει στο ποστ 159..εχουμε και λεμε το νεριτ σπορτ είναι ελευθερο τα αλλα δυο της νεριτ στην ιδια συχνοτητα είναι με μαυρη οθονη παροτι ελευθερα..πιστευω ότι δεν είναι θεμα μπισκότων..αλλωστε δοκιμασα τα μπισκοτα από το ποστ 159..να προσθεσω ότι στις 3 μοιρες ΔΕΝ ανοιγει και το ΑΡΤ..παρα τα μπισκοτα ..τα υπολοιπα παιζουν..αυτά μετα από τεστ.