Υπάρχει κάποιο mcaskey που να ανοίγει Ν1,ΝSport HD από 3,1Ε.Το NSport είναι ελεύθερο έτσι κι αλλιως.
Υπάρχει κάποιο mcaskey που να ανοίγει Ν1,ΝSport HD από 3,1Ε.Το NSport είναι ελεύθερο έτσι κι αλλιως.
..Dokimase afto(den to exo dokimasei,alla ta kleidia eina mesa)
Λοιπον μεχρι τωρα ολα τα Νεριτ δουλευουν στη 1519 ston EDISION ARGUS MINI 2 in 1 δοκιμασμενο απο καποιο φιλο το εγραψε καποιος σε αλλο φορουμ..
επισης κανενα mcaskey καινουργι δεν παιζει σε καινουργιες βερσιον !!!!! εειδη το ιδιο προβλημα ειχε γινει και περσι με την νεριτ και τωρα ειναι ακριβος το ιδιο ,λεω ισως επαναλαμβανω ισως σας δουλεψουν για τον optimus underine me thn version 1.5.40 h 15.56 kai gia ton ARGUS MINIPLUS HIGHSPEED 2IN1 & SAT me thn version 1.5.40 h 1.5.56 ola auta me diki sas apokleistiki euthini ok
Το πρόβλημα είναι πως στην λίστα καναλιών τα εμφανίζει ως ελεύθερα(χωρίς το s δηλ. που σημαίνει scramble).Σε optimuss underline με 1.5.87 επάνω,πήρα και με τον channel editor έβαλα σήμανση "κωδικοποιημένο" στα 3 κανάλια και την έριξα πάλι στον δέκτη.Τα κανάλια άνοιξαν κανονικά,όταν έφυγα και πήγα όμως σε άλλα κανάλια,τα 3 ΝΕΡΙΤ "έχασαν" την σήμανση και άντε παλι απ' την αρχή.
Καλησπερα σε ολους.Περασα εχθες την καινουργια εκδοση της 30-6-14 για το progressiv hd μεσω usb και αυτο που παρατηρησα ειναι οτι στην νεα βερσιον που βγηκε,δεν μου βγαζει καποια απ το πακετο του Βουλγαρικου Nova ενω στη προηγουμενη επαιζαν κανονικα.Διαβασα σε πιο παραπανω ποστ,οτι μπορεις να περασεις χειροκινητα τα κλειδια κι οτι χρειαζεται καποιος key editor για να δουλεψει.Αν καποιος γνωριζει και εχει την διαθεση να βοηθησει,ας μου με pm πως γινεται γενικα η διαδικασια.Ευχαριστω εκ των προτερων και καλη τηλεθεαση του ημιτελικου
pas
menu - System Settings - TV system - kokino koumpi patas , meta irdeto kai meta briskeis to bulsat com kai ekei bazeis ta kleidia opos grafeis sms
Το προβλημα ειναι οτι οταν ξεζιπαρω το αρχειο και παω να ανοιξω το αρχειο bin με notepad,μου βγαζει γραμματα συμβολα και αριθμους ανακατεμενα.Εκτος αν υπαρχει αλλος τροπος και δεν το κανω σωστα
..Gia to mcaskey theleis enan "mcaskey editor".