Πληκτρολόγησε: σατ-σοφτ.net/?task=weblink.go&id=161 (με λατινικούς χαρακτήρες), άνοιξε το αρχείο και θα βρεις ακόμη και τις οδηγίες μέσα. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα usb stick. Περνάς την αναβάθμιση στο δέκτη και είσαι ok.
Πληκτρολόγησε: σατ-σοφτ.net/?task=weblink.go&id=161 (με λατινικούς χαρακτήρες), άνοιξε το αρχείο και θα βρεις ακόμη και τις οδηγίες μέσα. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα usb stick. Περνάς την αναβάθμιση στο δέκτη και είσαι ok.
Uploads
0
Re: Τα πάντα σχετικά με την οικογένεια των δεκτών edision.
Quote Originally Posted by Serafeim View Post
Ola kala file mou min laveis ypopsin soy to PM pou sou esteila se ligo tha pao na toy ta peraso.XILIADES EYXARISTW!!!!!!!!!!
Να είσαι καλά.
Καλησπερα σε ολους.Πριν απο λιγο καιρο μιλησα μεσω πμ με καποιο παλληκαρι(ας με συγχωρεσει δεν θυμαμαι τ ονομα του)σχετικα με το πως μπορει καποιος να περασει χειροκινητα κλειδια στον progressiv.Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι στην καινουργια αναβαθμιση της 15-7 εχει νεο keyditor(υπαρχει η προσθηκη"επεξεργασια" στο μενου)ενω στις προηγουμενες δεν υπηρχε.Σε καποια παλιοτερη ερωτηση απο καποιον αλλο εδω http://www.satsupreme.com/showthread...Edision/page10 αναφερεται οτι μπορει να περαστουν απ ευθειας απ το στικακι(πιθανον να ειναι παλιο οποτε να μην ισχυει γιατι σε μενα τουλαχιστον δεν δουλευει).Μπαινοντας στο Ca key list βλεπω οτι υπαρχουν ηδη καποια προεγκατεστημενα κλειδια ειτε απο tnt sat,ειτε απο canal nl,ειτε απο Canal+.Εχω κανει το εξης.Χωρις να πειραξω τις πανω παραμετρους (εκει που λεει ca provider) πηγαινα ακριβως απο κατω,μαρκαριζε το κλειδι,πατουσα"επεξεργασια"και προσθετα ακριβως απο πανω ενα νεο.Δεν ειδα φως βεβαια,οποτε μαλλον δεν κανω κατι σωστα.Παρσκαλω πολυ αν υπαρχει καποιος που εχει τον ιδιο δεκτη και αν θελει ας μου δωσει μια βοηθεια ειτε με πμ ειτε απο εδω(πιθανον και ενα screenshot θα βοηθουσε πολυ).Υπ οψιν(παραβλεψη μου)εχω κατεβασει και τον orton keyeditor αλλα το μονο που κανω,ειναι ν ανοιγω το mcaskey και να διαβαζω τα κλειδια.Σας ευχαριστω πολυ ολους σας ευχομαι καλο καλοκαιρι και συγγνωμη αν κουρασα
καλημερα
εχω τον edision piccollo με cccam 2.0.11 και θελω να περασω την 2.2.1 Πως να το κανω? Ειναι ευκολο ή μπορει να εχω θεματα? Εμαθα οτι δουλευει καλυτερα η 2.2.1
Mono se LINUX receiver mporeis na kaneis tetoies allages.Me ton piccollo oxi.Oti exei to soft.
γεια σας.
εχω τον pinglux plus και μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα εβλεπα μονο το νεριτ sport στις 3,1 , τα υπολοιπα νεριτ και νεριτ HD δεν ανοιγαν.
απο προχθες δεν ανοιγει ουτε το νεριτ sport.
χθες ειδα οτι βγηκε νεα αναβαθμιση η 1273 αν δεν κανω λαθος την οποια περασα μεσω ιντερνετ.
υπαρχει καποιος φιλος με τον ιδιο δεκτη που να βλεπει ολα τα νεριτ αυτες τις μερες ? και αν ναι ας πει αν υπαρχει τροπος να τα ανοιξω και εγω , παρολο που ειναι ηδη ανοιχτα.
Se enigma2 anoigoun ola me mgcamd kai oscam ymod.Esy douleveis spark fantazomai pws me mgcamd tha sou anoiksoun.An oxi vale E2.