Αν θέλεις φόρτωσε αυτή τη λιστα για pingulux έχει όλους τους δορυφόρους από 52.5 Ε έως έως 30 W.
Αν θέλεις φόρτωσε αυτή τη λιστα για pingulux έχει όλους τους δορυφόρους από 52.5 Ε έως έως 30 W.
...............................
σε πιο φακελλο παει η λιστα εχω το σπαρκ 1.2.72 ευχαριστω
Αφού αποσυμπιέσεις, βάλε τα 5 αρχεία που θα βρεις, σε ένα USB και μετά Μενού-σύστημα-αναβάθμιση-database transformer-πρασινο κουμπί
σε Edision Apache IP,περασα το καινουργιο λογισμικο,το οποιο δεν με αφησε να κανω αναβαθμιση "μονο λογισμικου" λογω καινουργιου bootloader.
αφου εκανα "αναβαθμιση ολων" χαθηκαν ολα-μαζι και η λιστες καναλιων που ειχα φτιαξει.ειχα παρει ομως ενα backup και ετσι τα εχω σε ενα usbflash σε αρχειο .bin.
τωρα ομως που προσπαθω μεσα απο την επαναφορα(απο το .bin backup που εχω στο usbflash),να παρω "μονο τα καναλια",δεν με αφηνει λογω διαφορετικου bootloader..
τι κανω.?
Ο Edision mini 2in1, με ολες τις μεταγενεστερες αναβαθμισεις της 1.4.68, εχει ενα προβλημα με τους υποτιτλους (οταν παιζεις ταινιες). Οταν πας να τους ενεργοποιησεις κανει BOOT.
Το ποβλημα το ελυσα με τον εξης τροπο.
Ανοιξα τον υποτιτλο με το σημειωματαριο και του αλλαξα κωδικοποιηση απο ANSI που ηταν σε Unicode. Αυτο ηταν.
(Δοκιμασα τα αλλαξω την κωδικοποιηση σε UTF-8 αλλα και με αυτη εκανε BOTT).
στον δικο μου μινι 2 σε 1 κανενα πρόβλημα με τους υποτιτλους.τρεχω την 1.6.40 και με τις προηγούμενες κανενα ..εδώ και 1 χρονο που τον εχω.
Εγώ όπως έχω ξαναγράψει και στην 1.6.40 έχει πρόβλημα με τις ταινίες παίζουν με σπασίματα μόνο όταν βάλω λογισμικό 1.4 παίζει σωστά .
Πότε ξανά edision λοιπόν . Αν μας διαβάζει ή εταιρεία ας το δει.
Καλησπέρα παιδιά!!Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ κι ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με τον optimuss underline..του χω περάσει το τελευταίο λογισμικό από το ichliebe.tv κι ήθελα να ρωτήσω αν υποστηρίζει server-cline(cccam).Μέσα απο το net client configuration στο μενού του δέκτη και σύμφωνα με κάποια σχετικά βίντεο στο youtube για τον edition argus piccollo plus hdip που έχουν το ίδιο φαινομενικά μενού, μάλλον υποστηρίζει...Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο και πώς γίνεται?? Ευχαριστώ!!