Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 32 of 96 FirstFirst ... 72227303132333437425782 ... LastLast
Results 311 to 320 of 960

Thread: Τα πάντα σχετικά με την οικογένεια των δεκτών edision.

New Member
    Uploads
    0

Re: Τα πάντα σχετικά με την οικογένεια των δεκτών edision.

Καλημέρα σας,

Μόλις αγόρασα έναν Edition Optimuss Underline HD και ψάχνω να βρω web tv list.txt με Αγγλόφωνα κανάλια του εξωτερικού για να το ανεβάσω στην επιλογή Web TV. Βρήκα λίστα με Ελληνικά κανάλια αλλά ψάχνω για ξένα. Υπάρχει κάποια λίστα την οποία έχετε δοκιμάσει ότι παίζει;

2. Advertise Here
    Member ioanis papas's Avatar
    Uploads
    0

Αν έχεις την καλωσύνη ανέβασε την λίστα με τα Ελληνικά κανάλια, ενδιαφέρει και εμές τους υπόλοιπους.

New Member
    Uploads
    0

Καλημέρα παιδιά,

Μετά από καιρό έκανα upgrade έναν edision argus mini ip με το 1561 από ILTV και ο δέκτης αργεί να ανοίξει μα αργεί να ανοίξει και όταν ανοίξει δεν είναι χρησιμοποιήσιμος.
    Του έβαλα το παλιό 1.4.18 που είχε μεσω RS 232 και απανήλθε. Έβαλα από το καινούργιο 1561 την λίστα καναλιών μόνο και έγινε πάλι αργός αλλά χρησιμοποιήσιμος.
    Τι μπορεί να φταίει? Γέμισε η μνήμη του από την λίστα καναλιών?
    Μπορείτε να μοθ δώσετε καμμιά ιδέα τι να ψάξω?

Junior Member
    Uploads
    0

kalispera pedes gnorizei kaneis pos epanafere o progresiv ts
    (ekana patata perasa soft apo progresiv hd compact)
    kai den anoigi katholou tora tha mou peite den anoiksa ego ta matia mou
    tha anoiksi o dekths
    ginontai kai ayta

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by johnkap View Post
    Καλημέρα παιδιά,

Μετά από καιρό έκανα upgrade έναν edision argus mini ip με το 1561 από ILTV και ο δέκτης αργεί να ανοίξει μα αργεί να ανοίξει και όταν ανοίξει δεν είναι χρησιμοποιήσιμος.
    Του έβαλα το παλιό 1.4.18 που είχε μεσω RS 232 και απανήλθε. Έβαλα από το καινούργιο 1561 την λίστα καναλιών μόνο και έγινε πάλι αργός αλλά χρησιμοποιήσιμος.
    Τι μπορεί να φταίει? Γέμισε η μνήμη του από την λίστα καναλιών?
    Μπορείτε να μου δώσετε καμμιά ιδέα τι να ψάξω?
    Εγω στον δικο μου (χωρις ip) εχω παρατηρησει οτι οσα περισσοτερα καναλια-δορφορους εχεις, τοσο πιο αργος (στην πλοηγηση) γινεται.. Αλλα οχι σε σημειο να μην μπορω να τον χρησιμοποιησω.
    Με παλαιοτερα firmware οπως το 1.4.18 που εχεις τωρα εσυ, με τα απο ανιχνευση καναλιων (κυριως σε Astra-Hotbird) ο δεκτης αργουσε να αλλαξει καναλια.. και μερικες φορες κολλαγε απελπιστικα.
    Με τα τελευταια firmware αυτο εχει παψει.
    Τωρα εχω την 1.5.61 και ειμαι οκ.
    Μερικες φορες ομως, μετα απο δοκιμη αλλων firmware, τυχαινει και ξανακανει τα κολληματα.. Σαν να μην εχει παρει καλα την αναβαθμιση. Οποτε την ξαναπερναω μεχρι να μην κολλαει
    Θα σου ελεγα να βαλεις με USB τη 1.4.68 (βαλε τη SD) πληρες και Loader. Μετα βαλε τα καναλια. Και μετα βαλε την 1.5.61 (οποια θες εσυ, SD η HD) μονο λογισμικο.

VIP Member
    Uploads
    1

Lightbulb Re: Τα πάντα σχετικά με την οικογένεια των δεκτών edision.

λοιπον σε συνεχεια μιας αναρτησης που εκανα και επειδή ψάχνομαι με ότι μου αρεσει,δηλαδή επειδή αυτό το αναθεματισμενο edision argus miniplus 2in1 όχι μονο μου αρεσει αλλα δινω ρεστα,θα απαντησω σε ζητημα που ανοιξε φιλος για ταινιες,σπασιματα,αρχεια ταινιων mkv και πολλα αλλα.φορτωστε στον miniplus σας την παρακατω εκδοση 1.6.40 και μετα ελατε να μου πειτε αν βρειτε ένα ψεγαδι.την εχω στο δικο μου edision miniplus και απλα τα σπαει!!! υ.γ.:ενοειται ότι φορτωνουμε ΜΟΝΟ το λογισμικο για να μη χασουμε καναλια κ.τ.λ. !!!! και κατι για τους ελληνικους υποτιτλους σε αναπαγωγη mkv ταινιας,ανοιγουμε το srt αρχειο και το αποθηκεύουμε ως UTF-8 !!!!
    Attached Files Attached Files

Uploads
    0

Quote Originally Posted by creta View Post
    λοιπον σε συνεχεια μιας αναρτησης που εκανα και επειδή ψάχνομαι με ότι μου αρεσει,δηλαδή επειδή αυτό το αναθεματισμενο edision argus miniplus 2in1 όχι μονο μου αρεσει αλλα δινω ρεστα,θα απαντησω σε ζητημα που ανοιξε φιλος για ταινιες,σπασιματα,αρχεια ταινιων mkv και πολλα αλλα.φορτωστε στον miniplus σας την παρακατω εκδοση 1.6.40 και μετα ελατε να μου πειτε αν βρειτε ένα ψεγαδι.την εχω στο δικο μου edision miniplus και απλα τα σπαει!!! υ.γ.:ενοειται ότι φορτωνουμε ΜΟΝΟ το λογισμικο για να μη χασουμε καναλια κ.τ.λ. !!!! και κατι για τους ελληνικους υποτιτλους σε αναπαγωγη mkv ταινιας,ανοιγουμε το srt αρχειο και το αποθηκεύουμε ως UTF-8 !!!!
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, έχω τον ίδιο δέκτη και φοράει το ίδιο λογισμικό 1.6.40 .Δέν έχω κανένα πρόβλημα στην λειτουργία του δέκτη παρ ότι του έχω φωρτώση καμιά 40αριά δορυφόρους ούτε σπασίματα ούτε τίποτα.

Uploads
    0

Πάντος πρέπει να επισημάνω ότι με την 1.6.40 σε μενα δεν παίζει το Νεριτ Sport όλα τα υπόλοιπα είναι εντάξει.

Member
    Uploads
    0

Εγω εχω τον edison mini 2 in 1 (το παλιο μοντελο) και οφειλω να ομολογισω οτι κι εγω τον λατρευω!
    Αλλα.. με την 1.4.60 επαιζε τους ελληνικους υποτιτλους ακομα και οταν ηταν σε ANSI. Απο την 1.4.60 και μετα θα πρεπει να τους κανεις UTF-8. Ομως, σε καποιες ταινιες που δοκιμασα, διαβαζε τους UTF-8 αλλα.. δεν εμφανιζε ολη τη προταση. Σαν.. να μην τους διαβαζε ολους.

Στον edision miniplus, οι υποτιτλοι εμφανιζονται απο αριστερα προς τα δεξια (οπως και στον δικο μου) η κανονικα (στο κεντρο)?

Uploads
    0

Ψάχνω το ποιό φρέσκο mcaskey για τον χαισπιτ, αν κάποιος φίλος μπορεί ας μου το στείλει.

Advertise Here