Παιδιά..... Παίζει κανενα link για Ε2 image edision argus pingulux να εχει interface σαν drembox???
και οδηγιες εγκαταστασεις με usb... ευχαριστώ πολύ!!!
Παιδιά..... Παίζει κανενα link για Ε2 image edision argus pingulux να εχει interface σαν drembox???
και οδηγιες εγκαταστασεις με usb... ευχαριστώ πολύ!!!
στην 12734-v-16751 το Νhd παιζει κανονικα.ψαξε και φορτωσε τα σωστα κλαδια.σου ανεβαζω ότι εχω εγω..οφειλω να πω ότι δεν είναι και το ποιο ενημερωμενο αλλα τα βασικα από 90 ανατ. μεχρι 30 δυτ. παιζουν..κρατα το δικο σου σε ένα φακελο και δοκιμασε μετα το δικο μου..κανε τη συγκριση και κρατησε οποιο θες..η κανε τις αλλαγες με τον ορτον εντιτορ.
νομιζω ότι το θεμα των υποτιτλων ενοω τη μορφη του αρχειου srt είναι δευτερεύον ζητημα.υπαρχουν τηλεοράσεις που για να δουμε ελληνικους υποτιτλους θα πρεπει το srt να είναι σε μορφη UTF-8 και αυτό σε όλα avi,mp4 κτλ. τωρα αυτό που γραφεις για το που εμφανίζονται οι υποτιτιλοι δεν το εχω προσεξει..σε εμενα εμφανίζονται από αριστερα προς τα δεξια στην κατω πλευρα της οθονης..κανονικα δηλαδή όπως θα εβλεπα και ταινια στην τηλεοραση μου.
Perna to openATV apo to link pou sou dinw parakatw.Sto usb tha valeis ton fakelo :enigma2.Kleise ton diakopti pisw apo to receiver,krata patimeno to ok (front panel),anaveis ton diakopti meta velaki katw kai meta deksi.An den arxisei na fortwnei dokimase allo usb stick.
http://images.mynonpublic.com/openat...=arguspingulux
τελικα βρηκες ακρη πως περνανε τα εμου?
Nai.To provlima den itan sta EMU.Itan sto oscam config.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΠΟ usb!!ΟΤΑΝ ΦΟΡΤΩΝΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ srt Ο ΔΕΚΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΠΟ USB!!ΟΤΑΝ ΦΟΡΤΩΝΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ SRT Ο ΔΕΚΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!Ο ΔΕΚΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο EDISION PICOLLO+ip ΜΕ FIRMWARE 1.5.61