Πήγαινε στο σατ-σοφτ.νετ και βάλε την τελευταία αναβάθμιση που υπάρχει για το δέκτη σου.
Πήγαινε στο σατ-σοφτ.νετ και βάλε την τελευταία αναβάθμιση που υπάρχει για το δέκτη σου.
to evala vlepo exei alla biss anoiksan omos meta tin anavathmisi anavi to deutero led tis prosopsis elpizo min ta peksi :D thanks
gia en2 uparxei kapoio arxio
Η τελευταια αναβαθμιση για προγκρεαιβ αναφερεται να υποθεσω στην digea?κατα τα αλλα αλλαζει κατι αλλο ..?
Μονο digea.Καμια αλλη αλλαγη
Υπαρχει καμια περιπτωση να ξερει καποιος,αν το s/w του νεου μοντελου progressiv nano,να ταιριαζει στου hd compact?Λεμε τωρα
ποιος ξερει πετρο,για μενα καλυτερα μη το ρισκαρεις..λογικα θα το διευκρινισουν ηθα φανει αν ανεβασουν ξεχωριστο λογισμικο..ριξε καμια ερωτηση στο φορουμ τους..
Πετρο μολις ειδα οτι στο iltv εχει ξεχωριστα τα λογισμικα. Οποτε λογικα παει το καθενα στο δεκτη του ...
Το πιο πιθανο ειναι οτι δεν θα ταιριαζει.Στο φορουμ δεν σκοπευω να ρωτησω,γιατι τα τσακαλια που κανουν τις αναβαθμισεις ειναι Ελληνες.Το Γερμανικο φορουμ κανει ουσιαστικα αντιγραφη του σατ-σοφτ.Εσυ τελικα ολα καλα με την νεα εγκατασταση?
ομως πετρο ο νανο ακομη δεν υπαρχει στο σατ σοφτ..πρωτη φορα που το iltv προηγηθηκε..![]()
ολα καλα,προχωραει!μολις στρωσει ο καιρος ξανα πανω γιατι εχω αρκετα στο μυαλο μου...σιγα σιγα!
προχθες ξενερωσα ,αδειασαν ολοκληρη συχνοτητα απο eutelsat 28a,ελπιζω να μην ακολουθησουν κι αλλες..
πετρο με skylink τελικα τιποτα?σκεφτομαι να τον παλεψω τον 23,5..και κατι ακομη..απο τουρκο η τελευταια αναβαθμιση κανει δουλεια...?καλο βραδυ σε ολους!
οχι γιαννη,ακομη δεν ανεβηκα σκεπη να τον προσπαθησω..ναι,διαβαζω πως ειναι ισχυρος,για να δουμε..!θεσνικη ειμαι,και στοχος ειναι καποιες ακομη παρακεντρες με το 1,10..καιρου επιτρεποντος!