Φιλε μου σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.Οταν εδωσα τον κωδικο του δυκτιου μου,εγεινε συνδεση.Περασα τις διαφορεες φασεις του Μενου,και κατελειξα στο
εξης σημειο,,.στην κορυφη γραφει WiFi Manager απο κατω (αναμεσα σε 2 βελακια) WiFi Device:On (Connected) απο κατω μεσα σε κιτρινο πλαισιο,γραφει το ονομα
του δυκτιου μου,και δηπλα $WPA2 (exei μια χοντρη γραμμη μπλε) 99%,στο τελος της σελιδας δειχνει το κοκκινο κουμπι,(γραφει δηπλα)Refresh.Αν βγει η λιστα,θα
μπορω να περασω γραμμες CCcam kai Mgcamd.kai παλι σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
Σχετικα με το προηγουμενο¨.Φιλε Πετρο τον edision δεν τον ξερω σχεδον καθολου.ΑΝ θελεις να καταλαβεις,πηγαινε στη σελιδα 24 της ιδιας ενοτητας #231 και επομενα!!!!και τοτε θα βοηθησεις πραγματικα, και παλι σε ευχαριστω!!!!!!
Καλησπέρα! Είμαι άσχετος με δέκτες κτλ. Έχω ένα Pingulux Plus το οποίο δουλεύω με mgcamd. Νομίζω είναι η έκδοση 1.38 αλλά δεν ξέρω πώς να το επιβεβαιώσω. Παίζει ρόλο η έκδοση; Ποια η διαφορά με cccamd; Αν έβαζα plugin για cccamd θα έβλεπα διαφορά; Τα αρχεία newcamd.list κ.ο.κ παραμένουν ίδια; Μία απορία μου είναι αυτή. Και μία άλλη είναι αν υπάρχουν γενικά άλλα plugin με τα οποία αξίζει να ασχοληθώ. Ξέρω πως με enigma2 άλλοι δέκτες κάνουν και stream προς pc και tablet. Με spark υπάρχει τέτοια δυνατότητα; Συγνώμη με τα πολλά ερωτήματα. Προσπαθώ να βγάλω άκρη με το δέκτη μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όσους απαντήσουν!
O dektis sou einai sh4 den doulevei me cccam (an to exeis mesa sta EMU,einai parallagi tou mgcamd).Doulevei me mgcamd (to 1.35a einai kallitero) alla akomi kallitera me OSCAM kai oscam ymod.
Φιλοι μου Καλημερα,σας ευχαριστω για την προσπαθεια,Ολα ειναι ΕΝ-ΤΑΞΗ!!!!!
γεια σας παιδιά ο edision argus mini ip ανοίγει τα κανάλια της TRT (TRT Spor, TRT Haber, TRT HD ) στον Turksat 42E που είναι σε σύστημα BISS;Έχω κατεβάσει ένα σωρό mcaskey.bin αλλά κανένα δεν τα άνοιξε.
όλα οκ παιδιά :-p
Gia sas paidia,
exo to edision progressiv hd c Kai exo to eksis provlima.....
Apo tote pou egine alagi ton sixnotiton exo kolimata stin ikona.....me tis palies den ipirxe provlima.
To abs einai to telefteo apo to soft. net
Otan eimai p.x sto Alpha 12702 kai alazo alakso Mega pou einai 12720 meta apo 1 lepto mou kani kolimata...to idio me star kai skai pou einai stin idia sixnotita.
An kliso to mixanima Kai to anikso sto mega olla einai ok.....os pou na pao pali se alles sixnotites meta pali to idio....
Exo ena LNB me c.a 30m kalodio pou pai katefthian sto Receiver.Signal peripou 55-65 %.
LNB i kalodio?? Kati prepi na einai pou enoxli aftes tis psiles sixnotites-.
Exei kanenas kamia idea?
Euxaristo.