Cccam και τέτοια δεν τα κατέχω. Γνωρίζω όμως ότι δε δουλεύουν καλά ή και καθόλου το DiSEqC 1.1. Για μένα είναι μεγάλο μειονέκτημα. Ούτε έχουν και ιδιαίτερα εύκολη διαχείριση biss... Είπαμε, ό,τι βολεύει τον καθένα.
Cccam και τέτοια δεν τα κατέχω. Γνωρίζω όμως ότι δε δουλεύουν καλά ή και καθόλου το DiSEqC 1.1. Για μένα είναι μεγάλο μειονέκτημα. Ούτε έχουν και ιδιαίτερα εύκολη διαχείριση biss... Είπαμε, ό,τι βολεύει τον καθένα.
ευχαριστώ πολύ γιάννη!!!!
Με συστοιχία διακοπτών spaun δε δουλεύουν. Δε γνωρίζω pingulux και os και δεν ασχολούμαι με σερβιρίσματα, μιλώ για τους κλασικούς με ali επεξεργαστή. Προσωπικά δεν πρόκειται ποτέ να πάρω οτιδήποτε από edision, όχι μόνο δέκτη αλλά ούτε lnb ή DiSEqC (δεν τρελάθηκα ακόμη). Πολύς κόσμος βολεύεται με αυτούς λόγω της εγγύησης και επειδή μπορεί να τους βρει ακόμη και σε κατάστημα της πόλης του και το σέβομαι. Εμένα δε με καλύπτουν γιατί δεν τους θεωρώ ποιοτικούς.
Καλησπέρα έχω τον vip3 και δεν μπορω με τίποτα να του ξαναπέρασω cline ,cccam κτλ... Σας παρακαλώ παρα πολύ κάποιος να δώσει οδηγίες γιατί θα το σπασω! Tου πέρασα απο το il.tv το λογισμικο. Γενικά μου λέει wrong- invalid url.
Χαιρετώ όλα τα μέλη!
Στον edision argus piccollo πως βάζουμε στο service port του net client config τετραψήφιο αριθμό; Απλά αφήνουμε το μηδέν μπροστά;
Ναι το αφηνουμε
Ευχαριστώ!
γεια χαρα στην παρεα!
εχω τον argus pingulux με spark και θελω να ρωτησω κατι... Κατεβαζω ελλ. υποτιτλους μπας και δω καμια ταινια σε καποιο ξενο καναλι αλλα ΠΑΝΤΑ οι υποτιτλοι, ενω αρχικα τους συγχρονιζω βρισκοντας το σωστο σημειο, πανε σωστα για λιγα δευτερολεπτα αλλα σταδιακα μενουν πισω και οσο το αφηνεις να παιζει, μενουν ολο και πιο πισω. Κι ετσι θελει διαρκως να τους ξανασυγχρονιζω κτλ. Οποτε στην ουσια δεν μπορεις να δεις ετσι ταινια! Κατι παιζει με τα fps ισως;; Εχω κανει απειρες δοκιμες με διαφορα srt αρχεια. Μπας και τα srt ειναι φτιαγμενα στα fps των bluray-dvd ενω τα hd καναλια εκπεμπουν αλλιως; αλλα ολα pal δεν ειναι; η δεν παιζει αυτο τον απολυτο ρολο; μπορει να λεω και χαζα τωρα, απλα λεω σκορπιες σκεψεις που εχω κανει κατα τις δοκιμες... Το εχει χρησιμοποιησει καποιος φιλος αυτο το plugin;
------------------------------------------
----------------------------------------