Καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανο μια ερωτηση πως μπορω να βαλο στον edision apache καναλια web tv και ραδιο web
Καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανο μια ερωτηση πως μπορω να βαλο στον edision apache καναλια web tv και ραδιο web
Παιδιά έχει πιάσει κανείς σας τον eutelsat 10 μοίρες γιατί έχω προσπαθήσει πολλές φορές και δεν το κατάφερα. Τόσο δύσκολος είναι. Δίπλα από τον 9 μοίρες που έχει το πακέτο του ΟΤΕ TV δεν είναι. Κάνω κάτι λάθος. Τις ρυθμίσεις στο κάτοπτρο και στον δέκτη τις έχω όλες σωστές. Έχω πιάσει πολλούς δορυφόρους αλλά αυτός με τίποτα. Τώρα ειδικά επίγει λόγω του ότι εκπέμπει το ANT1 Pacific Free To Air και δείχνει ελληνικό πρωτάθλημα. Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός σε λίγες μέρες. Το έχει δει κανένας εκπέμπει ελεύθερα (έτσι βλέπω σε άλλα site) η κάνει encryption την ώρα του αγώνα. Αυτό με τον ANT1 Pacific είναι φρέσκο τώρα το πήρα χαμπάρι. Θα ψάξω να δω τι παίζει. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια ενημέρωση.
eutelsat 10 μοίρες ANT1 Pacific απω 12 ωρα μεσανιχτα μεχρη 7 ωρα πρωη πεζη κανονικα μετα δεν εχη σημα καθολου
Γερμανια Κατοπτρο 80 lnb μονομπλοκ κεντρο 3Ε παρακεντρο 9Ε τιλεορασι samsung ρεσιβερ προκρεσιβ και πικολο
στης 10Ε εχω το βραδι Σιμα 80 και πιοτιτα 35 Και την ημερα 000000
Γερμανία,πόλη Wuppertal με κάτοπτρο 90άρι και κέντρο τις 10 μοίρες και με δέκτη Edision χαισπιτ έχω μέρα-νύχτα σήμα στον Ant1 pacific, χάνεται μόνο όταν χαλάει ο καιρός.
Αυτή την στιγμή με ηλιοφάνεια έχω L :87 και Q 49 στις δύσκολες ώρες κατεβαίνει η ποιότητα στο 35% αλλά δεν χάνεται η εικόνα, το κεραιοσύστημα θέλει πολλύ καλή σκόπευση κατόπτρου και την καλύτερη δυνατή ρύθμηση στο skew.
πολλά σχόλια διεγράφησαν..
σκόπιμο είναι να επικρατήσει ψυχραιμία!!!
πολυ μουγκαμαρα επεσε ρε παιδια
οι... τριβές προκάλεσαν σιωπή..
χαχα!!!