Και σε δέκτη technomate 5402 m3 ανοίγουν με την τελευταία αναβάθμιση (εδώ και αρκετούς μήνες) τα arena sports 1-4, δε χρειάζεται απαραιτήτως δέκτης e2.
Και σε δέκτη technomate 5402 m3 ανοίγουν με την τελευταία αναβάθμιση (εδώ και αρκετούς μήνες) τα arena sports 1-4, δε χρειάζεται απαραιτήτως δέκτης e2.
Πολύ καλημέρα σας. Οι ερωτήσεις που έχω να κάνω αφορούν το Argus picollo HDip. Υπάρχει τρόπος να περάσω linux πχ kodibuntu στον δεκτη και να τον χρησιμοποιώ σαν media player? Και 2ο, μπορώ να τον χρησιμοποιώ για να βλέπω μονο free δορυφόρους (ας ειναι και ξένα κανάλια)?
Ευχαριστώ
O Edision Apache μια λειτουργει καλά το PowerVu μια όχι με το γνωστο τρόπο ή έχει προβλημα ο δέκτης ;
Αλλάζουν τόσο συχνά κωδικους τα Discovery στις 5Ε που δεν προλαβαινουμε τις αλλαγές με τα αρχεία; Το ίδιο με τα arena sports 1-4
Edison MEGA OS DVB-S2 + DVB-S2 + DVB-S2/T2/C κανει Ταυτόχρονη Εγγραφή και Προβολή Διαφορετικών Καναλιών?
Δεν τον ξέρω τον δέκτη, αλλά εφόσον έχει διπλό tuner δε βρίσκω λόγο να μην υποστηρίζει Ταυτόχρονη Εγγραφή και Προβολή Διαφορετικών Καναλιών
Καλησπέρα. Ασχολούμε με τους Δέκτες Edision Progressive nano και τώρα τελευταία έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα σε μερικούς δέκτες κυρίως με τα κανάλια Mega, Skai, E. Η εικόνα και ο ήχος κολάνε αρκετές φορές και κάποιες φορές ο δέκτης χάνει την εικόνα εντελώς απο το κανάλι και δείχνει απουσία σήματος. Μήπως γνωρίζει κανείς αν το πρόβλημα είναι στο λογισμικό η μήπως είναι τα μηχανήματα ελατωματικά? Είχε κανεις απο σας ανάλογη εμπειρία? Για να σας προλάβω το σήμα είναι πολύ καλό και δεν δικαιολογεί τέτοιο πρόβλημα. Πάνω απο 60% ποιόητα για όσους ξέρουν απο edision.
Μακριά απο edision, δύο χρόνια μηχανήματα και τα απαξίωσαν απο Firmware.
Afto pou les den isxyei ge ta E2 receiver tis EDISION.
οτι θελουμε γραφουμε και οτι μας κατεβει στο μυαλο? καμια σχεση τα νεα edision με λογισμικο Enigma2 με αυτα που ηξερες, για ριξε μια ματια στην pli και μετα γραψε